Allemaal Aafje is steeds meer een gezellig ledennetwerk

Allemaal Aafje is steeds meer een gezellig ledennetwerk

Allemaal Aafje bestaat nu ruim een jaar in de huidige opzet. Wij zijn er trots op dat steeds meer leden zich aansluiten en profiteren van de voordelen. Regelmatig voeren wij gesprekken met leden. Daaruit blijkt dat de focus op zorgvoordeel gecombineerd met leuke, betaalbare activiteiten u aanspreekt. Wij blijven de ingezette koers volgen. En bieden u dus ook dit jaar weer tal van gezellige en aansprekende voordelen.

Online ontmoetingsplein

Dit jaar introduceren wij een online platform. Hier vindt u straks alle activiteiten, evenementen en kortingen overzichtelijk weergegeven. Ook kunt u eenvoudig in contact komen met andere leden bij u in de buurt. Gewoon van achter uw eigen computer. Bijvoorbeeld om diensten en producten aan te bieden of te ruilen. Maar ook voor een (online) praatje over uitlopende onderwerpen bent u hier aan het goede adres. Wie weet komt het zelfs tot een afspraak bij dat leuke koffietentje bij u in de buurt.

Leuke evenementen

Wij hopen u weer te mogen ontmoeten bij een van onze evenementen, waarover u in dit magazine meer kunt lezen. Het aanbod is ook dit jaar weer gevarieerd. Van De gezelligste Quiz tot het grootste paardenevenement van Nederland. En van een exclusief concert tot geheel verzorgde filmmiddagen. Maar houd zeker ook de digitale nieuwsbrief in de gaten, want er komen dit jaar nog meer leuke activiteiten aan.

Favorieten van Allemaal Aafje leden
Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
Gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
  • Korting op uw zorgverzekering
  • Gratis krukken lenen
  • Ledenacties en gratis bijeenkomsten

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden