Vijf handige diensten die nog wel eens van pas kunnen komen

Vijf handige diensten die nog wel eens van pas kunnen komen

Allemaal Aafje biedt ruim 30 handige diensten in en om het huis mét een leuke korting. Wij zetten de vijf populairste diensten op een rij.

1. Pedicure aan huis

Ervaar het gemak van professionele voetverzorging bij u thuis voor mooie en verzorgde voeten. Met professionele materialen en middelen geeft de pedicure u een uitgebreide behandeling. Specifieke nagelverzorging, verwijderen van likdoorns of eelt én een voetmassage zijn allemaal inbegrepen. Met een behandeling van onze pedicure aan huis kunnen uw voeten er weer helemaal tegenaan.


2) Hulp bij uw belastingaangifte

De aangifte een ingewikkelde, vervelende klus? Niet met een belastingconsulent aan huis. Iemand die u helpt bij uw belastingaangifte, of de volledige belastingaangifte voor u uit handen neemt. Voor u een zorg minder. Laat uw belastingaangifte invullen op basis van een vaste prijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wellicht haalt u er nog wat voordeel uit!

3) Klussendienst

Een lamp ophangen, groot meubilair in huis verplaatsen, een kast in elkaar zetten, een kleine reparatie. Allemaal klusjes waarbij u misschien wel wat hulp kunt gebruiken. De klusjesman is er voor de kleine klussen in huis. Tijdens een eerste gesprek wordt er samen met u gekeken of de klusjesman de klus voor u kan uitvoeren en hoeveel tijd dit in beslag neemt. U ontvangt vervolgens een overzichtelijke offerte waarna u uw keuze kunt maken

4) Huishoudelijke hulp

Heeft u een druk bestaan, valt het huishouden u zwaar, of staan lichamelijke klachten u in de weg? Met een betrouwbare en professionele huishoudelijke hulp heeft u geen omkijken meer naar het huishouden. Samen stemt u af welke taken u graag gedaan wilt hebben en op welke manier u dat het liefst ziet. Zo heeft u elke week of twee weken weer een heerlijk schoon en fris huis.

5) Opticien aan huis

Als u niet de deur uit kunt of wilt om naar de opticien te gaan, dan komen wij graag bij u thuis. We doen een professionele oogmeting, we verkopen monturen en glazen en geven u een eerlijk en vrijblijvend advies. Een opticien aan huis is niet duurder dan de ‘gewone’ opticien en we hebben een uitgebreid assortiment brillen met kwaliteitsmonturen. De aangemeten bril leveren wij daarna thuis bij u af. Uiteraard nemen we de tijd om uw bril goed te testen en af te stellen.

Favorieten van Allemaal Aafje leden
Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
Gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
  • Korting op uw zorgverzekering
  • Gratis krukken lenen
  • Ledenacties en gratis bijeenkomsten

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden