Apetito: genieten tegen de beste prijs

Deel dit bericht:

Lekker en veranwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten stellen we u daarom graag voor aan het aantrekkelijke geprijsde assortiment van apetito. De diëtisten van apetito hebben een assortiment samengesteld wat bestaat uit 14 lekkere en verantwoorde maaltijden. Met uw 10% ledenkorting betaalt u nu slechts € 5,60 tot € 6,55 per maaltijd. De maaltijden worden gratis aan de deur bezorgd door een vaste servicechauffeur.

Geniet van diverse keukens
Met dit aantrekkelijke geprijsde assortiment kunt u lekker en gevarieerd blijven eten en genieten van diverse keukens. Van Hollandse gerechten tot internationale specialiteiten. Wat dacht u van gehaktballen in uienjus met rode kool en aardappelpuree óf gaat u voor de macaronischotel met rundergehakt? Daarnaast is er ook een ruime keuze uit vegetarische gerechten.

Heeft u trek gekregen? Bekijk hier het assortiment en bestel de maaltijden van uw voorkeur. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan naar 0800 023 2975 en zij helpen u graag verder. Vergeet niet te vermelden dat u via Allemaal Aafje komt.

De beste ingrediënten
De maaltijden van apetito zijn bereid met alleen de beste ingrediënten. De maaltijden worden na de bereiding ingevroren. Hierdoor gaan de voedingstoffen niet verloren en blijven de smaak en kwaliteit optimaal. Dit is de meest natuurlijke manier van converseren, waardoor er geen toevoegingen nodig zijn.

Bron: apetito