BAR-talk: oud worden, jong blijven

Deel dit bericht:

De één start zijn dag altijd met een gezond ontbijt, terwijl de ander moeder natuur een handje helpt door regelmatig wat botox in die fronsrimpel te spuiten. Waarbij de één de trap pakt. gaat de ander liever met de lift omhoog. Hoe zorgt u ervoor dat u oud wordt, maar toch jong blijft. In de vierde editie van de regionale talkshow BAR-talk staat het onderwerp 'oud worden, jong blijven' centraal.

Er komen tijdens de talkshow diverse onderwerpen aan het licht. De BAR-talk staat compleet in het teken van mentale, fysieke en optische gesteldheid. De hoofdgast is de enige echte Marjan Berk. De 90-jarige schrijfster en actrice kan als geen ander haar kijk geven op en mening geven over oud worden, maar tóch jong blijven. Daarnaast is er ook een sportcoach, voedingsdeskundige en medisch tatoeëerder aanwezig om hun visie te delen. Ook u als publiek kunt meepraten!

De muziek wordt verzorgd door de oude rockers van de band Jungle Commando én uiteraard wordt er een goede oude rode wijn van de Wijngenoten geproefd. In de foyer is er een fototentoonstelling te bewonderen, waarin tien Barendrechtse ouderen worden geportretteerd. Na afloop signeert Marjan Berk haar boeken, die worden verkocht door The Read shop Barendrecht.

Wilt u erbij zijn op woensdag 16 november? Klik hier en bestel uw ticket(s) voor € 7,50 per persoon.

Bron: KijkopWelzijn, BAR-talk