Comfortwoning Delfshaven is geopend

Deel dit bericht:

De deuren van de splinternieuwe Comfortwoning zijn begin november geopend! In deze modelwoning vindt u diverse slimme producten die het mogelijk maken om langer zelfstandig én veilig thuis te kunnen blijven wonen. Zo kunt u denken aan een robotstofzuiger, nachtverlichting en meer. De producten zijn onderverdeeld in diverse categorieën: veiligheid, gemak, welzijn en e-health.

De Comfortwoning Delfshaven is een initiatief vanuit wmo radar, de Gemeente Rotterdam, woningcorporatie, Havensteder en de Thuisleefgroep. Het is speciaal voor de bewoners van Delfshaven opgezet.

Comfortwoning
In 2019 is in Rotterdam Overschie de eerste Comfortwoning geopend. Kort daarna werden nieuwe Rotterdamse Comfortwoningen opgezet in Prins Alexander en IJsselmonde. Cisca Bronswijk, buurtcoach bij wmo radar, geeft aan dat hulpmiddelen niet duur hoeven te zijn. Bij twijfel van een product heeft u de mogelijkheid om hulpmiddelen te lenen via de Thuisleefbieb.

Ga vooral een keer langs en laat u rondleiden door de enthousiaste ambassadeurs van de Comfortwoning. Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over alle producten en via de Thuisleefbieb kunt u sommige producten lenen. Bekijk hier de video voor een kleine impressie over de Comfortwoning Delfshaven.

De Comfortwoning in Delfshaven is iedere werkdag van van 10.00 – 15.00 uur open. Gaat u een keer langs?

Bron: Comfortwoning