De sta-opstoel weken bij Vegro

Deel dit bericht:

Heeft u last van van zit- en rugklachten of moeite met opstaan vanuit uw stoel? Een sta-opstoel biedt u comfort en hulp. De comfortabele sta-opstoelen zorgen ervoor dat uw lichaam de juiste (zit)houding aanneemt.

Hoe zit u het liefst?
Een sta-opstoel geeft net dat steuntje in de rug die u misschien nodig heeft om goed en veilig op te staan vanuit uw stoel. Dit kunt u helemaal zelfstandig doen, zonder dat u valt. Daarnaast kunt u de stoel op diverse manieren instellen. Denk hierbij aan de rugleuning achterover kantelen of met uw benen omhoog zitten. Door regelmatig uw zithouding te veranderen voorkomt u lichamelijke klachten. Door de verschillende mogelijkheden kan een sta-opstoel ingesteld worden naar uw persoonlijke wensen en behoeften. De ideale zithouding verschilt per persoon. Komt u er niet helemaal uit? Een adviseur (aan huis) kan u hierbij helpen. Voor deskundig advies kunt u een bezoek brengen aan een van de zorgwinkels binnen Nederland of test de sta-opstoel direct in uw eigen omgeving.

Klik hier voor de zorgwinkel bij u in de buurt of ga naar vegro.nl/afspraak om kosteloos en vrijblijvend een afspraak te maken met een adviseur aan huis. Bij een afspraak aan huis ontvangt u € 500,- korting bij een aankoop van een gepersonaliseerde Fitform sta-opstoel.

Vanaf 17 oktober tot en met 27 november 2022 krijgt u bij Vegro tot wel € 900,- korting op verschillende sta-opstoelen. Let op: deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. De actie loopt in de webwinkel, bij u thuis en in de Vegro zorgwinkel. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Op = op!

Bron: Vegro