Food Connect heet nu Maaltijd Thuis

Deel dit bericht:

Met aandacht bereid, met liefde gebracht. Onze partner Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! De maaltijden smaken nog even vertrouwd en deze worden natuurlijk door een vaste bezorger bij u thuis gebracht.

U heeft keuze uit een gevarieerd assortiment. Er zijn gerechten met vlees, vis, vegetarisch, lekker Hollands of met een werelds of feestelijk tintje. Daarnaast kunt u genieten van soepen, toetjes en bijgerechten zoals salades. Heeft u een speciaal dieet? Ook daar houden wij rekening mee.

Net iets andere trek?
Heeft u een keuze gemaakt, maar toch trek in een andere combinatie? Dankzij de unieke verpakkingen heeft u thuis de mogelijkheid om uw gerechten opnieuw samen te stellen. Wissel het schaaltje met bijvoorbeeld een runderlapje met het schaaltje met de varkensoester en u hebt zo een andere maaltijd.

Klik hier en proef de verse maaltijden nu heel voordelig. Het eten wordt gratis bij u thuis bezorgd.

Ledenvoordeel
Bent u lid van Allemaal Aafje? Dan betaalt u bij Maaltijd Thuis geen bezorgkosten (€ 2,99 per bezorging). Na een proefpakket bestelt u een heerlijke maaltijd vanaf € 6,99 tot € 8,29 per gerecht. De minimale afname is vier maaltijden per bezorging. U bestelt vrijblijvend en bent niet gebonden aan een abonnement.