Heel Rotterdam gezonder met de VITR Vitaalscan

Deel dit bericht:

De VITR Vitaalscan is een beknopte gezondheidstest voor het meten van uw leefstijl en hartrisico. De scan bestaat uit een aantal vragen over voeding, beweging, stress, alcohol, roken en persoonlijke hygiëne. Het invullen neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

De VITR Vitaalscan is er voor alle Rotterdammers. Daarom is de scan in de volgende talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Arabisch, Turks en Spaans. Voor mensen die moeite hebben met lezen is een alternatieve scan in ontwikkeling. Na het invullen van de vragen ontvangt u uw persoonlijke advies direct per e-mail.

Wilt u na het invullen van de Vitaalscan aan de slag met het verbeteren van uw leefstijl|? Dan kunt u een jaar lang kosteloos terecht op het e-Healthplatform van Smartvitaal. Het platform bestaat uit een uitgebreide gezondheidstest, praktische tips, inspiratie en tal van uitdagingen. U kunt als deelnemer ook hulp inschakelen van gezondheidsprofessionals zoals leefstijlcoaches en diëtisten.

Het doel van dit initiatief is om met behulp van slimme technologie Rotterdammers te motiveren hun leefstijl te verbeteren. Ondanks dat de gemiddelde levensverwachting in Nederland stijgt, is het niet vanzelfsprekend dat iedereen in goede gezondheid ouder wordt. Ongezonde leefgewoonten als roken, te weinig bewegen en ongezonde voeding hebben een negatieve invloed op de volksgezondheid. Zeker in Rotterdam.

Bent u nieuwsgierig geworden naar uw gezondheid? Doe hier de Vitaalscan.

Bron: VITR