Myinlife: de app waarmee u samen de zorg voor uw naaste regelt

Deel dit bericht:

De zorg voor mensen met dementie kan vrij intensief zijn. Mensen in uw omgeving willen u graag helpen, maar weten misschien niet altijd goed waarbij.

Met de app Myinlife kunnen familie, vrienden en kennissen u helpen waarbij nodig. Denk hierbij aan hulp bij administratie, in het huishouden, maar ook het ondernemen van een leuk uitje samen. De app bestaat uit verschillende categorieën en die lichten wij hieronder toe.

Kringen
Met kringen wordt op een overzichtelijke manier uw eigen omgeving in groepen ingedeeld. Zo worden berichten en vragen eenvoudig gedeeld met de juiste personen.

Tijdlijn
Hier worden dagelijkse gebeurtenissen gedeeld. Iedereen houdt zijn eigen kringen op de hoogte van hoe het gaat, wat er speelt, nieuwtjes en activiteiten. U kunt de fijne momenten delen en steun vinden als het even tegenzit.

Persoonlijke berichten
Gebruik persoonlijke berichten om een bericht te sturen naar één of meerdere specifieke personen in uw kringen. U kunt op deze manier ook iemand snel op de hoogte brengen en een afspraak maken.

Zorgboek
Tijdens ziekte of een vakantie kan het voorkomen dat de zorg tijdelijk aan iemand anders wordt overgedragen. In het zorgboek kunnen alle belangrijke punten worden opgenomen.

Agenda
Voeg hier toe wanneer u hulp kunt gebruiken. Uw omgeving kan hierop reageren door aan te geven wanneer zij beschikbaar zijn.

Kompas
Via Kompas kunt u als naaste de juiste informatie vinden. Het biedt bronnen met actuele informatie over dementie en over het bieden van mantelzorg.

Myinlife app downloaden
De app is beschikbaar in de App Store en Google Playstore. Myinlife is toegankelijk voor uw tablet en smartphone.

Bron: Myinlife