Nationale Dag van de Muziek

Deel dit bericht:

Op vrijdag 24 maart 2023 is het de dag dat in heel Nederland de muziek wordt gevierd! Het draait om samen muziek maken en menselijke waarden als empathie, creativiteit en respect voor elkaar. In 2017 is deze dag in het leven geroepen door zangeres Marjolijn Peper en cabaratier en schrijver Vincent Bijlo. Deze dag wordt ieder jaar op 24 maart gevierd en dient als focusmoment voor het besef dat muziek een internationale taal is die culturele verschillen overbrugt.

Op vrijdag 24 maart 2023 is het de dag dat in heel Nederland de muziek wordt gevierd! De Nationale dag van de Muziek. Het draait om samen muziek maken en menselijke waarden als empathie, creativiteit en respect voor elkaar. In 2017 is deze dag in het leven geroepen door zangeres Marjolijn Peper en cabaratier en schrijver Vincent Bijlo. Deze dag wordt ieder jaar op 24 maart gevierd en dient als focusmoment voor het besef dat muziek een internationale taal is die culturele verschillen overbrugt.

Zoek elkaar op tijdens de Nationale Dag van de Muziek. Muziek is de taal van alle mensen en dat moet gevierd worden. Het draait om het genieten van muziek, spelen van muziek én geïnspireerd worden en andere mensen inspireren. Alle soorten muziek is welkom. Of u in een fanfare speelt, opera zingt, aan het Conservatorium hebt gestudeerd of net uw eerste muziekles heeft gehad.

Deel uw muziek of optreden met de rest van de wereld via een livestream op Facebook of een ander platform. Dit kan makkelijk via uw telefoon. Liever via een professionele setting? Dat kan ook! Deel dit met de organisatie en zij zorgen ervoor dat iedereen mee kan genieten van uw talent.

Voor meer informatie over de Nationale Dag van de Muziek verwijzen we u door naar de website.

Bron: Nationale Dag van de Muziek