Themabijeenkomst: nadenken over het levenseinde

Deel dit bericht:

KijkopWelzijn organiseert op dinsdag 13 december een bijeenkomst met als thema 'Nadenken over het levenseinde'. Er wordt praktische, medische én emotionele informatie gedeeld om na te denken over het laatste stuk van het leven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Er worden diverse onderwerpen besproken, zoals reanimatie, wilsverklaring en euthanasie. Daarnaast worden er ook vragen aan u gesteld, zoals ‘wat is lijden voor u?’ of ‘wat zijn uw wensen en verwachtingen rondom uw levenseinde?’. Het doel van deze bijeenkomst is om mensen makkelijker te laten praten over dit onderwerp.

Tijdens de bijeenkomst zijn er verschillende gastsprekers aanwezig, namelijk Akke Boersma – van der Stoel, Specialist ouderengeneeskunde & Kaderarts palliatieve zorg en Gerda Zevenhuizen, Oncologieverpleegkundige van het palliatief team van Aafje.

De avond vindt plaats in BLOK0180, Haarspitswei 9 in Barendrecht. De themabijeenkomst is gratis en duurt van 19.00 – 20.30 uur. Bent u geïnteresseerd? Aanmelden kan door een mail te sturen naar of bel naar 0180 691 800.

Bron: KijkopWelzijn