Voorkom vallen. Blijf bewegen.

Deel dit bericht:

'Voorkom vallen. Blijf Bewegen.' is een preventieve wijkgerichte valpreventie. In het valpreventieprogramma van wmo radar is bewegen een belangrijk onderdeel, naast voorlichting over relevante thema's. het programma bestaat uit de cursus 'Kom in Beweging', aanvullende voorlichtinigsfilms, beweegfilms én een interactieve e-learning.

E-learning
Met de online cursus van wmo radar wordt er in acht lessen uitgelegd waarom voldoende bewegen van belang is. Daarnaast krijgt u tips om uw valrisico te beperken. U ontvangt een notificatie per e-mail op het moment dat er een nieuwe les klaarstaat. Tijdens iedere les wordt er een ander onderwerp behandeld door verschillende experts. Aan het einde van de les kunt u uw kennis testen aan de hand van een paar vragen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via deze knop.

Filmaanbod
Het valpreventieprogramma is volledig op film gezet. Volg Teun en Ellie die in 16 films van elk een kwartier vanuit huis aan de cursus meedoen. Diverse thema’s komen aanbod. Van zicht & gehoor tot aan voetverzorging en schoeisel, maar ook het beweegaanbod in de buurt. Meld u hier aan en krijg direct toegang tot de video’s.

Wilt u meer informatie of deelnemen aan de cursus Valpreventie bij u in de buurt? Neem dan via hier contact op. Vermeld duidelijk uw deelgebied (Centrum, Charlois, Delfshaven of Overschie) en postcode in het bericht.

Bron: wmo radar