Gratis advies op het gebied van aansprakelijkheid

Wettelijke aansprakelijkheid is een term die aanduidt dat andermans schade volgens de wet jouw schuld is. Bijvoorbeeld als je een glas rode wijn omstoot op de bank van vrienden. Stichting Rechtswinkel Letselschade is een onafhankelijke stichting die personen kosteloos advies en bijstand biedt op het gebied van aansprakelijkheid.

Rechtswinkel Letselschade is het eerste letselschadeadviesbureau dat gespecialiseerd is in de interculturele dienstverlening, wij beschikken over adviseurs die naast de Nederlandse taal ook een tweede niet-westerse taal spreken, zoals: Arabisch, Bulgaars, Pools, Russisch, Spaans, Turks, Berbers en Engels. Dit zorgt ervoor dat personen zich beter kunnen uitdrukken en hun verhaal kunnen vertellen in hun eigen taal. In het geval van letselschade gaat het gesprek vaak gepaard met emoties waarbij niet alleen de taal een barrière kan zijn voor goed begrip maar ook de culturele verschillen. Rechtswinkel letselschade zorgt ervoor dat die barrières worden voorkomen.  

 Doordeweeks kunt u naar binnen stappen tijdens de openingstijden en zaterdag op afspraak. Ook kunnen wij zo nodig bij u thuis komen als u immobiel bent. 

Favorieten van Allemaal Aafje leden
Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
Gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
  • Korting op uw zorgverzekering
  • Gratis krukken lenen
  • Ledenacties en gratis bijeenkomsten

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden