Korting op uw reisverzekering

 Heeft u een vakantie in het vooruitzicht? Dan is een reisverzekering geen overbodige luxe, niet alleen om de eventuele schade te vergoeden, maar ook om u te kunnen helpen, waar u ook bent.

Op vakantie loopt u als toerist extra risico of het nu door ziekte is, u plotseling terug naar huis moet of omdat de spullen die u mee op reis neemt beschadigd raken of zelfs gestolen. Met een reisverzekering via Aafje kunt u medische kosten verzekeren die uw zorgverzekering niet vergoedt. Ook persoonlijk bezittingen, zoals de nieuwe videocamera of uw mobiel, zijn te verzekeren. 

En gebeurt er onverhoopt iets waardoor u niet kunt gaan, bijvoorbeeld door ziekte of een sterfgeval of moet u uw reis afbreken, dan brengt een annuleringsverzekering in dergelijke situaties uitkomst.

Voorkom vervelende verrassingen

Ga zorgeloos op vakantie en controleer hoe u verzekerd bent. Sluit een reisverzekering en/of een annuleringsverzekering af via Aafje en voorkom vervelende verrassingen. Aafje biedt deze aan in samenwerking met Heilbron, een onafhankelijke verzekeringsadviseur op het gebied van zorg- en schadeverzekeringen. En dat tegen een scherpe premie.

Bel met de Heilbron advieslijn via 0182 – 30 44 88 voor persoonlijk en passend advies. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Liever zelf berekenen?

Berekent u liever zelf? Ga dan naar https://www.info.heilbron.nl/aafje en kies ‘Schadeverzekeringen’ voor meer informatie en het maken van een berekening.

Favorieten van Allemaal Aafje leden
Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
Gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
  • Korting op uw zorgverzekering
  • Gratis krukken lenen
  • Ledenacties en gratis bijeenkomsten

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden