Miniworld Rotterdam: Een verrassende wereld in het klein.

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de  Benelux, vlakbij Rotterdam Centraal Station. Hier bevindt zich een wereld in het klein, vol verrassende details en verhalen. Ontdek het verhaal van de inspirerende stad Rotterdam, de haven, De Kuip, het CHIO Rotterdam en nog veel meer. U kijkt uw ogen uit! 

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor u het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. Als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. De mini-bewoners maken van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en beleven onderweg allerlei avonturen. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa; alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnen attractie. Miniworld Rotterdam is in 2017 door het AD uitgeroepen tot 'Beste uitje' en is daarmee de winnaar van de publieksprijs provincie Zuid-Holland.

Korting voor Allemaal Aafje leden
Op vertoon van uw geldige Allemaal Aafje pas ontvangt u tot en met 31 december 2019 een korting van 20% op entree: van €11,70 voor €9,36. Bel voor meer informatie naar 010-2400501 of kijk op www.miniworldrotterdam.com

Favorieten van Allemaal Aafje leden
binnen één werkdag gratis (zorg)advies
gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • binnen één werkdag gratis (zorg)advies
  • tot wel €100,- korting op zorgverzekering
  • ledenacties en gratis bijeenkomsten
  • gratis krukken lenen
  • €10,- korting op diverse uitstapjes

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden