Miniworld's traditionele Oliebollenrit 28 december 2019

Zaterdag 28 december nemen we u graag mee in een echte Rotterdamse Oudejaarstraditie: De oliebollenrit. In een historische RET-tram, speciaal gereserveerd voor Allemaal Aafje leden. Inclusief een bezoek aan Miniworld Rotterdam en het trammuseum. 

Een echte Rotterdamse Oudejaarstraditie: De oliebollenrit.

De historische RET-tram rijdt deze dag speciaal voor Aafje. U rijdt vanaf 11.30 uur met de tram door het echte Rotterdam, onder het genot van een heerlijke Rotterdamse bol van dé oliebollenkoning Richard Visser. U sluit deze bijzondere trip af met een bezoek aan het Trammuseum. Daarna brengt de tram u terug naar het Centraal Station en kunt u, indien gewenst, terug naar Miniworld. Bestel in het restaurant een smakelijke lunch of geniet nog tot uiterlijk 17.00 uur van deze prachtige attractie.

Dit speciale Aafje 

arrangement bestaat uit:

 
  • Toegang Miniworld Rotterdam (open van 10.00 – 17.00 uur) 
  • Tramrit in een historische tram van de RET (om 11.30 uur)
  • Smakelijke oliebol van niemand minder dan Richard Visser
  • Toegang Trammuseum

Prijs en geldigheid
De prijs van dit combinatie e-ticket is normaal €22,45, voor Allemaal Aafje leden nu slechts €19,16. De tickets zijn alléén geldig op zaterdag 28 december 2019. Er zijn maximaal 20 zitplaatsen beschikbaar. Met het aanschaffen van dit ticket wordt u automatisch op de deelnemerslijst geplaatst. 

Bestel uw ticket
U kunt uw ticket bestellen via: https://miniworldshop.nl/product/oliebollenrit-aafje-2019/. Hier vindt u ook meer informatie over dit leuke dagje uit. 
Indien u niet meer kunt reserveren, of vragen heeft, neem dan contact op met Miniworld Rotterdam via 010-2400501 of info@miniworldrotterdam.com

Praktische informatie
Let op: om in de tram te kunnen stappen moet u een paar treden op. Ook loopt u van Miniworld Rotterdam naar Rotterdam Centraal om op de tram te stappen. Een rollator is geen probleem. Ook een rolstoel niet, mits deze kan worden opgevouwen en u met hulp zelf de tram in kunt stappen. Uiteraard zijn er medewerkers van Aafje aanwezig om u te helpen bij het in- en uitstappen.

Nog geen Allemaal Aafje lid?
Meld u direct aan om te profiteren van alle korting!
Aanmelden kan via: https://www.allemaalaafje.nl/leden/aanmelden

Favorieten van Allemaal Aafje leden
binnen 24 uur gratis (zorg)advies
gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • binnen 24 uur gratis (zorg)advies
  • gratis ongevallenverzekering
  • €10,- korting op diverse uitstapjes
  • gratis krukken lenen
  • tot wel €100,- korting op zorgverzekering
  • ledenacties en gratis bijeenkomsten

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden