Regel uw nalatenschap

Velen denken dat het bij hen niet zal gebeuren; ruziënde erfgenamen. Helaas is de werkelijkheid vaak anders. Bij een kwart van de nalatenschappen is er sprake van ruzie of spanningen in de familie. Soms door gebrek aan ervaring of informatie over de nalatenschap. Maar ook door bemoeienis van andere erfgenamen, gaat het in de afwikkeling regelmatig fout. Daarnaast zijn er ook financiële risico’s: misschien is de nalatenschap wel  negatief en hoe voorkomen de erfgenamen dan dat ze opdraaien voor eventuele schulden?

Allemaal Aafje werkt samen met een partij die gespecialiseerd is in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen. Zij zorgen ervoor dat nabestaanden worden ontzien en dat de nalatenschap goed en volgens uw wensen wordt afgewikkeld.

Met Allemaal Aafje krijgt u € 40 korting. U betaalt € 135,- voor een nabestaandendossier. Een consulent(e) komt eerst geheel vrijblijvend op afspraak bij u thuis. Na uitleg kunt u besluiten of u van het aanbod gebruik maakt. Desgewenst kan de consulent u ook adviseren over de opmaak en kosten van een (executeur)testament.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken belt u met Hereditas op nummer 010-5240234. Vermeld altijd even dat u lid bent van Allemaal Aafje.

Favorieten van Allemaal Aafje leden
Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
Gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • Binnen één werkdag gratis (zorg)advies
  • Korting op uw zorgverzekering
  • Gratis krukken lenen
  • Ledenacties en gratis bijeenkomsten

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden