Rotterdam in beeld

Het prachtige boek ‘Rotterdam, 1970 en nu’ brengt 50 bekende plekken in de stad in beeld met foto’s van toen en van nu. Laat u verbazen door de extreme ontwikkeling die Rotterdam de afgelopen 45 jaar heeft doorgemaakt.  

Van C70, de huldiging van Feyenoord op de Coolsingel, Het Kralingse Popfestival tot de Kop van Zuid, Koopgoot, de Markthal, Maasvlakte 2 en het nieuwe Centraal Station. Steeds afgezet tegenover de opnamen van dezelfde plaats toen en nu. Aangevuld met tal van leuke weetjes, die bij velen niet bekend zijn.

Allemaal Aafje leden kunnen dit grote fotoboek van 30 x 30 cm nu voor € 24,95 thuis laten bezorgen. Na betaling van dit bedrag op banknummer NL 86 ABNA 049.15.35.163 ten name van Uitgeverij Watermerk onder vermelding van ‘Allemaal Aafje + uw pasnummer’ en uw adres.

Het prachtige boek ‘Rotterdam, 1970 en nu’ brengt 50 bekende plekken in de stad in beeld met foto’s van toen en van nu. Laat u verbazen door de extreme ontwikkeling die Rotterdam de afgelopen 45 jaar heeft doorgemaakt. Als Allemaal Aafje lid betaalt u geen verzendkosten.

Favorieten van Allemaal Aafje leden
binnen één werkdag gratis (zorg)advies
gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • binnen één werkdag gratis (zorg)advies
  • tot wel €100,- korting op zorgverzekering
  • ledenacties en gratis bijeenkomsten
  • gratis krukken lenen
  • €10,- korting op diverse uitstapjes

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden