Zorggaranties

Zorggaranties

Wees verzekerd van extra zorg

Wij begrijpen dat u graag goed voorbereid wilt zijn op de toekomst. Daarom bieden wij onze leden verschillende kortingen aan op het gebied van zorg.

image description
 • Ontvang persoonlijk advies

  Ontvang persoonlijk advies

  Weet u niet of u recht heeft op huishoudelijke hulp, twijfelt u of personenalarmering iets voor u is óf heeft u een andere vraag?

  Onze klantadviseurs kunnen u hierbij helpen. Na aanvraag komt de klantadviseur binnen één werkdag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. De klantadviseur is uw contactpersoon binnen Aafje en helpt u graag bij het starten van eventuele aanvragen en procedures. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

  Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Vraag het telefonisch aan via 088 8 233 233 onder vermelding van Allemaal Aafje adviseur.

 • Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis, CZ, VGZ of Zorgdirect? Dan kunt u vandaag nog geld besparen.

  Per 2023 wordt de collectieve korting op op de basisverzekering afgeschaft. Voor de aanvullende verzekeringen blijft de mogelijkheid van collectiviteitskorting wel bestaan. Profiteer daarvan!

  Ondanks het wegvallen van de collectieve korting op de basisverzekering gelden binnen het Aafje collectief ook komend jaar kortingen op de premie van bepaalde aanvullende verzekeringen bij de deelnemende verzekeraars. Meer hierover volgt. Houd onze website in de gaten.

  Vrijblijvend advies

  Bent u benieuwd naar wat de verzekeraars u nog meer kunnen bieden, of wilt u een vergelijking maken met uw zorgverzekering op inhoud of op prijs, dan kunt u contact opnemen met de zorgadviseurs van Heilbron. Zij zijn ook beschikbaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze voor een nieuwe of aangepaste verzekering voor komend jaar. Dit kan vanaf half november.

  Neem contact op met de zorgadviseurs van Heilbron, via telefoonnummer 088 1210 211 of kijk op info.heilbron.nl/aafje. 

   

 • Leen kosteloos krukken

  Leen kosteloos krukken

  Krukken en andere loophulpmiddelen worden sinds een paar jaar niet meer vergoed, maar wel als u lid bent van Allemaal Aafje.

  Door in een van onze zorgwinkels uw pasje te tonen, kunt u kosteloos krukken of een rollator lenen.

  Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op het hele assortiment van onze zorgwinkels. Niet alleen u, maar ook alle gezinsleden op hetzelfde adres kunnen profiteren van dit voordeel. Breng een bezoek aan een van de onderstaande zorgwinkels of bekijk de webwinkel.

  Aafje thuiszorgwinkels
  Maasstadweg 98
  3079 DC Rotterdam

  Passage 4-6
  3331 CM Zwijndrecht

  Alle winkels zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

 • Telefooncirkel

  Telefooncirkel

  Hoe gaat het met u? Het is een hele simpele vraag die voor veel mensen een grote betekenis heeft. Daarom is Aafje de telefooncirkel gestart.

  Het idee van de telefooncirkel is dat leden elkaar dagelijks bellen. We merken dat er een grote behoefte is aan regelmatig contact. Of u nou gewoon een gezellig praatje wil maken of een gevoel van zekerheid, het mag en kan allemaal.

  Hoe werkt het?

  De klantadviseur komt bij u langs voor een intakegesprek om door te nemen wat uw wensen en behoeften zijn. Dezelfde klantadviseur neemt iedere drie maanden contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Ook wordt u samen met de andere deelnemers binnen uw cirkel jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige middag bij een van de ontmoetingspleinen van Aafje.

  Neemt u een keer niet op? Dan nemen wij contact op met de door u opgegeven contactpersoon.

 • (Levens)testament

  image description

  (Levens)testament

  Wat is er nodig als uzelf of uw partner wilsonbekwaam wordt of overlijdt? Hereditas kan u hierbij helpen.

  Hereditas helpt u nu en later. Als uw adviseur, ondersteunend of als uw gevolmachtigde of uw executeur. Omdat we weten dat zoiets persoonlijks zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werken wij samen met Hereditas. Uw persoonlijk contactpersoon ondersteunt u bij (aankomende) wilsonbekwaamheid of na een overlijden. Hereditas regelt ook de opmaak van een testament of levenstestament (volmacht).

  Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Hereditas. U kunt ook contact opnemen met Hereditas via 085 8771 889.

  Prijzen
  Levenstestament of testament: € 525,-
  Informatie bezoek aan huis: € 99,50

  Hereditas komt in heel het gebied werkgebied van Aafje.