Zorggaranties

Zorggaranties

Wees verzekerd van extra zorg

Wij begrijpen dat u graag goed voorbereid wilt zijn op de toekomst. Daarom bieden wij onze leden verschillende kortingen aan op het gebied van zorg.

image description
 • Ontvang persoonlijk advies

  image description

  Ontvang persoonlijk advies

  Weet u niet of u recht heeft op huishoudelijke hulp, twijfelt u of personenalarmering iets voor u is óf heeft u een andere vraag?

  Onze klantadviseurs kunnen u hierbij helpen. Na aanvraag komt de klantadviseur binnen één werkdag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. De klantadviseur is uw contactpersoon binnen Aafje en helpt u graag bij het starten van eventuele aanvragen en procedures. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

  Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Vraag het telefonisch aan via 088 8 233 233 onder vermelding van Allemaal Aafje adviseur.

 • Krijg een zorgverzekering die bij u past

  image description

  Krijg een zorgverzekering die bij u past

  Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis, CZ, VGZ of Zorgdirect? Dan kunt u vandaag nog geld besparen.

  Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw verzekering omzetten naar de collectieve zorgverzekering van Aafje.

  U ontvangt niet alleen een passende zorgverzekering, maar u kunt ook nog eens geld besparen. De korting kan oplopen tot 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende (tandarts)verzekering. Klik hier en regel het direct online of bel naar de Heilbron advieslijn via 088 1210 222.

  Wilt u per direct gebruik maken van de korting? Klik dan op het logo van uw huidige zorgverzekeraar en vul het aanvraagformulier in. U ontvangt de korting per de eerstvolgende maand nadat uw aanvraag is verwerkt.

   

 • Leen kosteloos krukken

  image description

  Leen kosteloos krukken

  Krukken en andere loophulpmiddelen worden sinds een paar jaar niet meer vergoed, maar wel als u lid bent van Allemaal Aafje.

  Door in een van onze zorgwinkels uw pasje te tonen, kunt u kosteloos krukken of een rollator lenen voor 13 weken. Hiermee bespaart u maar liefst € 24,-.

  Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op het hele assortiment van onze zorgwinkels. Niet alleen u, maar ook alle gezinsleden op hetzelfde adres kunnen profiteren van dit voordeel. Breng een bezoek aan een van de onderstaande zorgwinkels of bekijk de webwinkel.

  Aafje thuiszorgwinkels
  Maasstadweg 98
  3079 DC Rotterdam

  Passage 4-6
  3331 CM Zwijndrecht

  Alle winkels zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

 • Telefooncirkel

  image description

  Telefooncirkel

  Hoe gaat het met u? Het is een hele simpele vraag die voor veel mensen een grote betekenis heeft. Daarom is Aafje de telefooncirkel gestart.

  Het idee van de telefooncirkel is dat leden elkaar dagelijks bellen. We merken dat er een grote behoefte is aan regelmatig contact. Of u nou gewoon een gezellig praatje wil maken of een gevoel van zekerheid, het mag en kan allemaal.

  Hoe werkt het?

  De klantadviseur komt bij u langs voor een intakegesprek om door te nemen wat uw wensen en behoeften zijn. Dezelfde klantadviseur neemt iedere drie maanden contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Ook wordt u samen met de andere deelnemers binnen uw cirkel jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige middag bij een van de ontmoetingspleinen van Aafje.

  Neemt u een keer niet op? Dan nemen wij contact op met de door u opgegeven contactpersoon.

 • Nabestaandendossier

  image description

  Nabestaandendossier

  Ruziënde erfgenamen: waarschijnlijk denkt u dat het iets is wat niet zo snel bij u zal gebeuren. Helaas is de werkelijkheid anders.

  Wist u dat bij een kwart van de nalatenschappen er sprake is van ruzie of spanningen in de familie? Dit kan door verschillende factoren komen. Van gebrek aan ervaring of informatie tot aan bemoeienis van andere erfgenamen. Allerlei redenen waardoor het in de afwikkeling fout kan gaan. Daarnaast zijn er ook financiële risico’s. Wat als de nalatenschap negatief is en hoe voorkomt u dat erfgenamen opdraaien voor eventuele schulden?

  Allemaal Aafje werkt met een partij die gespecialiseerd is in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen. Zij zorgen ervoor dat nabestaanden worden ontzien en dat de nalatenschap goed en volgens wensen wordt afgewikkeld.

  Als lid betaalt u € 135,- i.p.v. € 175,- voor een nabestaandendossier. Voorafgaand komt er een consulent(e) bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend Na het consult kunt u besluiten of u wil ingaan op het aanbod of niet. De consulent adviseert u daarnaast ook nog over de opmaak en kosten van een (executeur)testament. 

  Voor neer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met Hereditas via 010 5240 324.