menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Themabijeenkomst: verantwoord medicijngebruik

Themabijeenkomst: verantwoord medicijngebruik

KijkOpWelzijn organiseert op donderdag 26 januari weer een bijeenkomst voor senioren. Dit keer staat het thema ‘verantwoord medicijngebruik’ centraal. Apothekers Dionne van Dijk en Frans de Bruin van apotheek Carnisselande geven deze middag een presentatie over medicijngebruik. Verder krijgt u uitleg over de medicijnrol en lichten ze toe waarom de werking van sommige medicijnen lijkt te veranderen wanneer men ouder wordt.

Ook krijgt u tijdens de bijeenkomst te horen waarom het belangrijk is om uw medicijnen tijdig in te nemen én het opbouwen van een medicijnspiegel. Verder wordt u ook alvast voorbereidt op de zomer en lichten ze enkele zaken toe die voor ouderen belangrijk zijn bij extreme warmte.

Uiteraard nemen ze ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl of telefonisch via 0180 691 800. De bijeenkomst vindt plaats in MFA Waterpoort aan het Middeldijkersplein en is van 14.00 – 15.30 uur.

Bron: KijkOpWelzijn

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Ruim een jaar geleden is UWassistent samengegaan met Mantelaar en Hlprs en gaan verder als Hups. Dankzij deze samenwerking kunnen ze mensen in alle fases van het leven de juiste ondersteuning thuis bieden. Van huishoudelijk hulp eens in de twee weken tot intensieve zorg tijdens de palliatieve fase. Hups is hiermee de grootste aanbieder van ondersteuning aan huis geworden! 
Wist u dat u als lid van Allemaal Aafje gebruik kunt maken van exclusieve deals? In onze online voordeelwinkel krijgt u korting op elektrische apparaten, cadeaukaarten, activiteiten in de regio én meer.
Bent u al bekend met het Repair Café? Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.