menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Diensten

Diensten

Diensten aan huis of in de buurt

Met onze diensten bieden wij u graag een helpende hand in het dagelijkse leven, zodat u langer comfortabel thuis kan wonen. Voor uiterlijke verzorging, onderhoud aan huis, administratieve hulp en verse maaltijden aan huis staan onze dienstverleners voor u klaar. U kunt zelf een afspraak aanvragen bij een van onze partners. Als lid profiteert u ook nog eens van diverse exclusieve voordelen.

Uitgelichte diensten

Wij verhuizen mensen, niet alleen spullen

Wij maken uw seniorenverhuizing zo makkelijk mogelijk. Niet alleen omdat wij echt alles voor u kunnen doen, vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Wij verhuizen mensen.

“Na twintig jaar in de verhuisbranche merkte ik dat oudere klanten steeds vaker vroegen om aanvullende diensten bij hun verhuizing. Diensten die verder gingen dan alleen het verhuizen van de spullen. Die hebben we ontwikkeld en vertaald naar een unieke, persoonlijke aanpak. Bij ons draait het juist om de mensen die verhuizen. Omdat wij vinden dat zij een zorgeloze verhuizing verdienen.”

-Marc van der Veen, oprichter van Ontzorgd Verhuizen

In goede handen

Ik ben Hanan 39 jaar oud en al enkele jaren Schoonheidsspecialiste. Als jong meisje was ik al gefascineerd van de huid, ons allerbelangrijkst orgaan is de huid. De doelgroep waar ik mij op richt zijn de ouderen en mindere mobiele mensen omdat deze niet naar de salon kunnen komen. Daarom breng ik de salon aan huis. Een schoonheidsbehandeling is niet alleen goed voor de huid maar ook de ontspanning is goed voor de geestelijke gesteldheid. De huid heeft veel te verduren door de mooie zon vuil en afvalstoffen van zowel buiten als binnenuit. Naast de behandelingen krijgt u uiteraard ook advies over de huid. Door mijn ervaring met ouderen bent u in goede vertrouwde handen. Ik hoop u gauw te zien.

Oogvoororen.nl

U kunt ons bellen voor een kennismakingsgesprek zodat we een hoortest bij u kunnen doen. Als we bij u thuis geweest zijn, zal de audicien aan de hand van de hoortest en uw eisen en wensen een hoortoestel zoeken dat bij u past. Tijdens het adviesgesprek wordt besproken welke toestellen het beste bij u passen.

Bent u op zoek naar een audicien aan huis? Zoek dan niet verder en schaf vandaag nog uw hoortoestel(len) aan! Wij begeleiden u graag bij het vinden van de perfecte hooroplossing.