menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws

Nieuws en tips

Populaire berichten

Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
Ruim een jaar geleden is UWassistent samengegaan met Mantelaar en Hlprs en gaan verder als Hups. Dankzij deze samenwerking kunnen ze mensen in alle fases van het leven de juiste ondersteuning thuis bieden. Van huishoudelijk hulp eens in de twee weken tot intensieve zorg tijdens de palliatieve fase. Hups is hiermee de grootste aanbieder van ondersteuning aan huis geworden! 
Wist u dat u als lid van Allemaal Aafje gebruik kunt maken van exclusieve deals? In onze online voordeelwinkel krijgt u korting op elektrische apparaten, cadeaukaarten, activiteiten in de regio én meer.
Bent u al bekend met het Repair Café? Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.
Ouder worden is niet erg. Het is een avontuur en Allemaal Aafje weet dat als geen ander. In de wereld waarin zelfstandig wonen op oudere leeftijd steeds meer gebruikelijk is, is een kapster aan huis een ideale uitkomst. Allemaal Aafje werkt samen met diverse gediplomeerde kapsters die bij u aan huis komen. Deze veelzijdige professionals zorgen er niet alleen voor dat u weer goed en netjes voor de dag kunt komen, maar geven ook een gevoel van gemak, comfort en gezelligheid aan huis.