Actueel

Geplaatst op:
image description

Apetito: genieten tegen de beste prijs

Lekker en veranwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten stellen we u daarom graag voor aan het aantrekkelijke geprijsde assortiment van apetito. De diëtisten van apetito hebben een assortiment samengesteld wat bestaat uit 14 lekkere en verantwoorde maaltijden. Met uw 10% ledenkorting betaalt u nu slechts € 5,60 tot € 6,55 per maaltijd. De maaltijden worden gratis aan de deur bezorgd door een vaste servicechauffeur.

Lees verder
image description

Maasstad Ziekenhuis zet Chatbot Maya in om postoperatieve patiënten te begeleiden

Chatbot Maya biedt de komende tijd hulp aan geopereerde patiënten in het nazorgtraject van de afdeling Bariatrie. Het Maasstad Ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Nederland die een chatrobotapp inzet om contact te onderhouden en patiënten monitort.

Lees verder
image description

Aafje, Laurens en apothekersvereniging bundelen krachten

Aafje, Laurens en Apothekersvereniging Rijnmond (CAVR) slaan de handen ineen en ontwikkelen samen met Nedap, leverancier van het cliëntdossier, de ‘Ons® Medicatie’-app. Het gebruik van deze speciaal ontwikkelde app zorgt voor een grotere medicatieveiligheid én minder werkdruk in de thuiszorg.

Lees verder
image description

Het is tulpentijd!

Op de derde zaterdag van januari wordt de Nationale Tulpendag gevierd, oftewel de start van het (snij)tulpenseizoen. Dit jaar is het extra feest, want de tiende pluktuin wordt aangelegd. Dit wordt gevierd op een nieuwe locatie: het Museumplein in Amsterdam. De opening van de pluktuin is 13.00 uur. Olympische kampioene Irene Schouten doopt een nieuwe tulp ‘Dutch Pearl’ en geeft hiermee het startsein voor het nieuwe tulpenseizoen.

Lees verder
image description

Themabijeenkomst: verantwoord medicijngebruik

KijkopWelzijn organiseert op donderdag 26 januari weer een bijeenkomst voor senioren. Dit keer staat het thema ‘verantwoord medicijngebruik’ centraal. Apothekers Dionne van Dijk en Frans de Bruin van apotheek Carnisselande geven deze middag een presentatie over medicijngebruik. Verder krijgt u uitleg over de medicijnrol en lichten ze toe waarom de werking van sommige medicijnen lijkt te veranderen wanneer men ouder wordt.

Lees verder
image description

Welke zorginstelling gunt u een bos tulpen?

Op zaterdag 21 januari 2023 is het Nationale Tulpendag en daarvoor heeft Vegro een hele leuke actie. Met ‘Typical Dutch’ als thema heeft de editie van 2023 een vreugdevolle tint. De tulp staat voor hoop en positiviteit. Vegro ondersteunt dit inititatief door op deze mooie dag zorginstellingen in Nederland te verrassen, met hoe toepasselijk: tulpen!

Lees verder
Loading...