Actueel

Geplaatst op:
image description

Nieuwe naamgeving zorghotels Aafje

De zorghotels van Aafje hebben vanaf heden een andere naam. Aafje Zorghotel, locatie Maasstad heet nu Aafje Revalidatie Maasstad. Aafje Zorghotel, locatie Franciscus Gasthuis heet nu Aafje Revalidatie Franciscus.

Lees verder
image description

Voorkom vallen. Blijf bewegen.

‘Voorkom vallen. Blijf Bewegen.’ is een preventieve wijkgerichte valpreventie. In het valpreventieprogramma van wmo radar is bewegen een belangrijk onderdeel, naast voorlichting over relevante thema’s. het programma bestaat uit de cursus ‘Kom in Beweging’, aanvullende voorlichtnigsfilms, beweegfilms én een interactieve e-learning.

Lees verder
image description

Gratis Webinar: word geen slachtoffer van babbeltrucs

Iedereen kan in een babbeltruc trappen, maar vooral ouderen zijn hier helaas vaak het slachtoffer van. Verkleed als pakketbezorger of arts, of met een andere smoes, proberen oplichters bij ouderen binnen te komen om geld afhandig te maken.

Lees verder
image description

Human Library: ouderen doen een boekje open

We worden allemaal ouder en dat doen we samen! Bij het Ouderenfonds vinden ze het belangrijk dat alle ouderen zich thuis en welkom voelen. Bent u vrijwilliger en merkt u dat alle ouderen anders zijn? Dan is de Human Library wellicht iets voor.

Lees verder
Loading...