Actueel

Geplaatst op:
image description

Vegro: voordelig vooruit

De temperatuur stijgt, de zon gaat vaker schijnen en de zomerkriebels verspreiden zich door het land. Groene vingers, frisse neuzen en energie voor tien. Tijd om eropuit te gaan!

Lees verder
image description

Online Thuis

Met Online Thuis ontmoet u ouderen, kunt u deelnemen aan groepsactiviteiten en nieuwe talenten ontwikkelen. En dat gewoon thuis, via een kastje dat is gekoppeld aan uw televisie. U zit dus gewoon comfortabel thuis op uw eigen bank! Behalve tijdens een bewegingsactiviteit natuurlijk. Dan moet u van de bank komen.

Lees verder
image description

Zo went u aan de zomertijd

Afgelopen weekend ging de klok weer een uur naar voren. De zomertijd is in gegaan en dat betekent een uur korter slapen. Hierdoor raakt de biologische wekker van veel mensen in de war. Bij de een kan het een paar dagen duren en bij de ander zelfs weken. Met deze tips went u zo aan de zomertijd!

Lees verder
image description

Overwaarde: wat is het en hoe kunt u het gebruiken?

Als u al een tijdje in uw huis woont, kan het zijn dat de waarde van uw huis is gestegen. Dit betekent dat er overwaarde op uw huis is ontstaan. Overwaarde is het verschil tussen de waarde van uw huis en de hoogte van uw hypotheek. Maar hoe kunt u deze overwaarde benutten?

Lees verder
image description

Nationale Dag van de Muziek

Op vrijdag 24 maart 2023 is het de dag dat in heel Nederland de muziek wordt gevierd! Het draait om samen muziek maken en menselijke waarden als empathie, creativiteit en respect voor elkaar. In 2017 is deze dag in het leven geroepen door zangeres Marjolijn Peper en cabaratier en schrijver Vincent Bijlo. Deze dag wordt ieder jaar op 24 maart gevierd en dient als focusmoment voor het besef dat muziek een internationale taal is die culturele verschillen overbrugt.

Lees verder
image description

Hoera! Het is Nationale Pannenkoekdag

Op vrijdag 17 maart 2023 is het de zestiende editie van de Nationale Pannenkoekdag! In 2007 is het initiatief gestart met 60 deelnemende scholen en inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijk feest waaraan jaarlijks meer dan 1.000 scholen deelnemen. Bijna 100.000 ouderen worden op deze dagen verwend met zelfgebakken pannenkoeken.

Lees verder
Loading...