menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Administratie

Administratie en financiën

Hulp bij al uw administratie

Heeft u geen overzicht meer over uw financiën of heeft u hulp nodig bij administratieve taken? Onze dienstverleners staan voor u klaar! Zij kunnen u helpen bij uw belastingaangifte, verzekeringen, maar ook bij juridische- en notariële vraagstukken.

Onze dienstverleners kunnen u helpen met het organiseren van uw financiële documenten, zoals rekeningen, bonnen, bankafschriften, en belastingpapieren. Ook kunnen zij samen met u een budget opstellen om uw inkomsten en uitgaven bij te houden. Of zorgen zij er samen met u voor dat rekeningen op tijd betaald worden. Samen met de belastingadviseur krijgt u grip op uw belastingen, zoals welke aftrekposten u kunt claimen en wanneer u belastingaangifte moet doen.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Administratiekantoor van Haaften

Ledenvoordeel: tot € 35,- korting op uw belastingaangifte.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 06 5422 6347 mail info@adm-haaften.nl

Veritas vertegenwoordiging

Ledenvoordeel: gratis advies over onze dienstverlening.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 010 2110 233 mail phoornweg@stichtingveritas.nl

Administratiekantoor Hofmans

Ledenvoordeel: korting op uw prijsopgave.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 06 2274 5309 mail info@hofmans4all.nl

Hereditas

Ledenvoordeel: korting op levens(testament)
location_on Werkgebied: gehele regio phone 085 877 1889 mail jveu@hereditas.org

Wij gaan voor een stabiele en langdurige relatie met onze cliënten

Administratie- en Advieskantoor van Haaften is een kleinschalige, open en alerte organisatie. Onze organisatie wil u graag van dienst zijn. Naast het verzorgen van uw financiële administratie kunnen wij u een compleet pakket diensten aanbieden zodat u zich kunt bezig houden met andere dingen. Administratie- en Advieskantoor van Haaften behartigt voor onze huidige cliënten alle mogelijke financiële en fiscale belangen, wat kunnen wij in de toekomst voor u betekenen?