menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Audicien

Audicien

De audicien bij u thuis

De audicien kan u helpen met gehoorproblemen. Audiciens voeren gehooronderzoeken uit om de mate van gehoorverlies vast te stellen. Tevens kan de audicien uw gehoorapparaat aanpassen. Op basis van de resultaten van gehooronderzoeken helpen audiciens patiënten bij het kiezen van geschikte gehoorapparaten. Ze passen deze apparaten aan en stellen ze in om aan de individuele behoeften van de patiënt te voldoen. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u de audicien een afspraak maken.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Oogvoororen.nl

Ledenvoordeel: €50,- per toestel, gratis startset, 10% op accessoires.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 085 486 3743 mail info@oogvoororen.nl

Meting in uw vertrouwde omgeving

Een audicien aan huis is dé uitkomst voor iedereen die hoortoestellen draagt of gaat dragen. U heeft geen gedoe meer met het openbaar vervoer, files of wachtrijen. Het toestel wordt altijd in een vertrouwde omgeving afgesteld en u kunt uw hoortoestel direct uitproberen.

U kunt ons bellen voor een kennismakingsgesprek zodat we een hoortest bij u kunnen doen. Als we bij u thuis geweest zijn, zal de audicien aan de hand van de hoortest en uw eisen en wensen een hoortoestel zoeken dat bij u past. Tijdens het adviesgesprek wordt besproken welke toestellen het beste bij u passen.

Bent u op zoek naar een audicien aan huis? Zoek dan niet verder en schaf vandaag nog uw hoortoestel(len) aan! Wij begeleiden u graag bij het vinden van de perfecte hooroplossing.