menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Computerhulp

Computerhulp

U bent nooit te oud om te leren

Bij ons kunt u terecht voor cursussen en trainingen om u nieuwe vaardigheden, kennis en expertise bij te brengen. Deze worden aangeboden in verschillende vormen, waaronder klassikale cursussen, online cursussen en workshops. Cursussen zijn een waardevolle manier om te leren en jezelf te ontwikkelen, ongeacht uw leeftijd.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

BeAn Productions

Ledenvoordeel:
location_on Werkgebied: Barendrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik ido Ambacht, Ridderkerk, Rotterdam en Zwijndrecht phone 078 617 7946 mail benranja@ziggo.nl

Hulp met IT Computerhulp aan huis

Ledenvoordeel: 10% korting en gratis telefonisch advies
location_on Werkgebied: Gehele regio phone 06 1393 4299 mail servicedesk@hulpmetit.nl

Welkom online

Met de workshops van Welkom Online kiest u zelf welke stappen u online wilt zetten.
location_on Werkgebied: Gehele regio phone 088 344 2000 mail welkom-online@ouderenfonds.nl

Leer alle trucjes van de computer

Ben en Anja ondersteunen ouderen thuis met alles wat te maken heeft met hun computer. Ook ondersteuning met smartphones, tablets o.i.d. behoort tot de mogelijkheden.

U vertelt ons waarbij u hulp of ondersteuning wilt. Als wij u daarbij van dienst kunnen zijn, maken wij met u een afspraak, waarna één van ons bij u aan huis komt.

Wij zijn woonachtig in Dordrecht en bestrijken een flink gebied rondom deze plaats: Rotterdam, Ridderkerk, H-I Ambacht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht e.a.

Aan ervaring ontbreekt het ons niet. Onze diensten aan huis doen wij al jaren in goede samenwerking met Aafje.