menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Gezelschap en persoonlijke begeleiding

Gezelschap en persoonlijke begeleiding

Gezelschap voor ouderen: Zoals u het wilt

Op zoek naar gezelschap en een helpende hand in het dagelijks leven? Wij zijn er om uw dag net wat gezelliger en makkelijker te maken. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Van een spelletje doen tot aan het voorlezen van de krant. Van samen wandelen tot aan samen koken. Ons doel is om uw dag te verrijken met gezelschap en ondersteuning, precies zoals u het wilt. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijke begeleiding.

Hebt u behoefte aan extra ondersteuning in uw dagelijkse leven?  Persoonlijke begeleiding is er om u te helpen, precies zoals u het nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat u zich comfortabel en ondersteund voelt. Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze persoonlijke begeleiding is erop gericht om uw leven aangenamer en eenvoudiger te maken. We zijn er om u te ondersteunen, wanneer en hoe u dat wilt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een plan op maat te maken!

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Hups

Ledenvoordeel: Geen inschrijfkosten van €24,95
location_on Werkgebied: de gehele regio mail info@hups.nl

Persoonlijke begeleiding via Hups

Als mantelzorger draag je een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van je dierbare. Bij Hups begrijpen ze dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met persoonlijke begeleiding voor jezelf of naaste biedt Hups passende ondersteuning.

Over Hups

Hups is jouw partner voor gemak en ondersteuning aan huis. Ze helpen je graag bij het
eenvoudig vinden van de juiste hulp, zodat jij meer tijd overhoudt voor de dingen die jij
belangrijk vindt. Bij Hups komt vraag en aanbod op één centrale plek samen, van allerhande
hulp tot zorg en begeleiding, gewoon bij jou in de buurt. In een persoonlijk gesprek jouw
wensen bespreken? Dat kan! Met 34 échte vestigingen verspreid over heel Nederland
bieden zij persoonlijke service en advies op maat.