menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Vegro staat voor u klaar

U kunt bij Aafje terecht voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig? Bijvoorbeeld krukken, een rolstoel, een hoog-laagbed of bedklossen? Dan kunt u terecht in onze thuiszorgwinkels, uitleenpunten of webwinkel. Vegro is uw betrouwbare partner als het gaat om het bieden van hoogwaardige hulpmiddelen voor een comfortabeler en zelfstandiger leven.

Adviseur aan huis

Bij Vegro denken we niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. We luisteren, denken mee en adviseren. Want niets is zo persoonlijk als zorg. Kunt u niet naar één van onze winkels komen? Of wil je gewoon graag een scootmobiel, sta-op stoel, rolstoel of rollator proberen in je eigen omgeving, voordat u tot aanschaf overgaat? Dat begrijpen we maar al te goed!

Onze adviseur aan huis helpen u graag. Mobiel blijven, mee blijven doen, uw zelfstandigheid niet verliezen of gezond en comfortabel zitten? Wat uw doel ook is; de adviseur aan huis van Vegro denkt met u mee! Een adviseur aan huis is bij Vegro een absolute held. Zij zijn de mannen en vrouwen die langsgaan om persoonlijke zorgvragen te beantwoorden. En ze denken met u mee over praktische oplossingen. Vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt. Onze adviseurs zijn getraind om uw wensen te vertalen naar het voor uw het beste hulpmiddel.

Het maken van een afspraak verplicht u tot niets. De afspraak is 100% vrijblijvend. Wilt u het hulpmiddel direct kopen? Dat mag. Het papierwerk regelen we later. Denkt u er liever nog even over na? Dat is natuurlijk ook helemaal goed.

Praktische informatie

Neem altijd uw zorgverzekeringspas en legitimatiebewijs mee. Komt u voor iemand anders hulpmiddelen halen, dan heeft u naast uw eigen legitimatiebewijs, ook het legitimatiebewijs en de zorgverzekeringspas van de gebruiker nodig.

Kosten

De kortdurende uitleen van hulpmiddelen valt onder het basispakket van uw zorgverzekering. Uitzondering hierop zijn de eenvoudige hulpmiddelen (krukken, looprek en rollator); deze worden niet vergoed vanuit het basispakket. Afhankelijk van waar u verzekerd bent, zijn er mogelijk aanvullende afspraken gemaakt waardoor wij u een speciaal aanbod kunnen doen.

Ledenvoordeel

  • Gratis advies aan huis
  • Gratis krukken of rollator lenen
  • 10% korting op hulpmiddelen in onze zorgwinkels

Bezoek onze Aafje thuiszorgwinkels

Maasstadweg 98
3079 DC Rotterdam

Passage 4-6
3331 CM Zwijndrecht

Alle winkels zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. De klantenservice is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. U kunt bellen met telefoonnummer 0900 – 288 77 66. Via de veelgestelde vragen kunt u ook veel informatie terugvinden.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Zelfstandig en veilig

Bij Vegro kijken we samen naar wat u wél kan. Positieve gezondheid is ons uitgangspunt. We leggen de nadruk op mogelijkheden, met als doel dat u de regie in eigen handen kunt nemen.