menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Maaltijden

Maaltijden

Heerlijke vriesverse, koelverse of warme maaltijden aan de voordeur geleverd

Is het niet heerlijk om niet altijd te hoeven koken en toch te genieten van een gevarieerde en vooral verse maaltijd? Dankzij de maaltijdservice van Allemaal Aafje is dit mogelijk. Deze smaakvolle maaltijden worden tot aan uw voordeur bezorgd. We bieden de maaltijden aan via twee leveranciers, namelijk Maaltijd Thuis en Apetito.

Maaltijd thuis

Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor u en houden daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt. Allemaal Aafje biedt koelverse en vriesverse gerechten aan. Het proefpakket bestaat uit vier maaltijden voor € 24,-. Als u interesse heeft kunt u via de webshop bestellen of bellen naar 088 8 101010.

apetito

apetito brengt heerlijke en gezonde vriesverse of warme maaltijden bij u thuis. Ideaal als u zelf niet meer kunt of wilt koken. Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. De maaltijden worden op een vaste dag en tijd bij u thuisbezorgd, zonder verplichtingen of abonnement. Wilt u de maaltijden een keer proberen? Voor € 22,50 heeft u 4 maaltijden in huis.

Seizoensdoos
Als alternatief op het proefpakket kunnen leden ook kiezen voor de seizoensdoos! Ieder seizoen stelt onze diëtist een dinerdoos samen met heerlijke gerechten tegen een aantrekkelijk tarief. Voor dit seizoen is dat de winterdoos, bestaande uit 7 winterse maaltijden.

Deze actie is enkel voor nieuwe klanten en verkrijgbaar voor slechts € 39,50 (normaal € 55,-). Het aanbod geldt tot en met 31 maart 2024, daarna verandert het aanbod naar het volgende seizoen.

Als u interesse heeft kunt u via de webshop bestellen of bellen naar 088 201 2123.

Delen met anderen?
Deel dan deze dienst in jouw netwerk

Maaltijd Thuis

Ledenvoordeel: geen bezorgkosten.
location_on Werkgebieden: heel Nederland phone 088 810 1010 mail allemaal@aafje.nl

apetito

Ledenvoordeel: 10% korting.
location_on Werkgebied: heel Nederland phone 088 2012 123 mail allemaal@aafje.nl

Maaltijdservice met passie

apetito is specialist op het gebied van maaltijdvoorziening en heeft meer dan vijftig jaar ervaring in het koken van maaltijden. apetito is in 1958 opgericht en levert maaltijden en verwante diensten aan uiteenlopende zorginstellingen en particulieren. Welke eet- of woonsituatie het ook betreft, met passie en vernieuwingskracht staan wij graag voor u klaar met het beste eten en de beste service. In Europa genieten dagelijks meer dan 1,3 miljoen mensen van de maaltijden van apetito. Vanaf 1989 is apetito in Nederland actief en sindsdien hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Vanuit onze servicecentra in Drachten, Enschede, Sittard, Nootdorp en Veenendaal leveren wij vriesverse en warme maaltijden aan eind- en grootverbruikers.