menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Massage

Massage

Een ontspanningsmoment voor u

Een massage nemen kan fijn zijn om diverse redenen, van ontspanning tot het verlichten van fysieke en emotionele spanning. Massages kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst. De fysieke aanraking en manipulatie van spieren helpen uw lichaam ontspannen en de afgifte van stresshormonen verminderen. Daarnaast kan een massage helpen bij het verminderen van spierspanning en pijn. En maakt een masseuse de knopen in de spieren los wat de bloedcirculatie verbeterd. Ook kan een massage helpen om pijn in specifieke delen van het lichaam te verlichten, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of pijn als gevolg van blessures.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

D-Stress massage aan huis

Ledenvoordeel: € 5,- korting per uur.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 06 1371 1369 mail info@d-stressmassage.nl

Mensen laten genieten, ontspannen en van hun klachten afhelpen dat is mijn passie

Mijn naam is Janelle Claver. Samen met mijn gezin woon ik sinds kort in Rotterdam Lombardijen. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt in de kinderopvang en het onderwijs als pedagogisch medewerker en brede school coördinator en tot mei 2015 als toezichthouder kinderopvang. In 2015 ben ik in loondienst gegaan bij QOQO Massage BV, waar ik met heel veel plezier en liefde kennis heb mogen maken met het mooie vak, MASSAGE! Tijdens de interne training bij QOQO Massage, wist ik gelijk dat ik hier mee verder wilde! Mensen laten genieten, ontspannen en van hun klachten afhelpen dat is mijn passie. Na een jaar heb ik besloten D-Stress Massage aan huis te starten. Je kunt bij D-Stress Massage terecht voor diverse (ontspannings)massages . Persoonlijke aandacht, kwaliteit en betaalbaarheid zijn erg belangrijk. Tijdens een massage die jij jezelf gunt, is het van belang dat jij ontspannen kunt genieten! Ik masseer vanuit mijn hart, met respect en genegenheid met als doel dat jij verkwikt. Natuurlijk blijf ik mij verdiepen in het masseren/behandelen van het menselijk lichaam en volg(de) ik nog diverse cursussen o.a.. hoofdpijnmassage en zwangerschapsmassage. Je leest het al, ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind!

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Janelle Boksteen-Claver