menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Thuis meer bewegen wanneer het u uitkomt met AudioFysio

Thuis meer bewegen wanneer het u uitkomt met AudioFysio

Heeft u het goede voornemen om meer te bewegen dit jaar? Wellicht kan het programma van AudioFysio u daarbij helpen! Met de app AudioFysio beweegt u thuis, werkt u aan uw gezondheid wanneer het u uitkomt.

Wat is AudioFysio?

AudioFysio is een app met oefenprogramma’s gericht op rug, nek en schouders. Klachten veroorzaakt door stress of een ongunstige houding worden onder audio- en videobegeleiding aangepakt. De ontwikkelaars van de oefenprogramma’s zijn wetenschappelijk opgeleid en streven naar een goede gezondheid voor iedereen. AudioFysio laat zich adviseren door een medische adviesraad. De oprichter is Peter Arentsen. Hij is gezondheidswetenschapper en heeft ervaring als fysiotherapeut. stimuleert bewegen en een actief leven. Het team van AudioFysio vindt het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk regie hebben over hun eigen gezondheid. Vanuit deze gedachte zijn de oefenprogramma’s ontwikkeld. Een gunstige lichaamshouding en de juiste oefeningen staan hierin centraal.

Gezondheid en welzijn

Oefeningen kunnen een aanzienlijke verbetering van het welzijn van mensen teweegbrengen. De lage rug en de nek-schouderregio zijn een van de meest kwetsbare gebieden van het menselijk lichaam en zijn gevoelig voor ongemak. Door regelmatig specifieke oefeningen uit te voeren, kunnen mensen de kracht, flexibiliteit en stabiliteit verbeteren, waardoor ze een betere algehele gezondheid en welzijn kunnen ervaren.

De oefenprogramma’s worden inmiddels jaren met veel succes gedaan. Mensen gaan gemotiveerd aan de slag, wanneer dat hen uitkomt. AudioFysio helpt om rustig, gedoseerd te bewegen met een prettige begeleiding.

Ledenvoordeel

Meer informatie over het programma en de app vindt u hier. U kunt de app een week gratis uitproberen. Hierna zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de app. Als lid van Allemaal Aafje krijgt u 20% korting met de code AllemaalAafje.

 

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.