menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Apetito: genieten tegen de beste prijs

Apetito: genieten tegen de beste prijs

Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten stellen we u daarom graag voor aan het aantrekkelijke geprijsde assortiment van apetito. De diëtisten van apetito hebben een assortiment samengesteld wat bestaat uit 14 lekkere en verantwoorde maaltijden. Met uw 10% ledenkorting betaalt u nu slechts € 5,60 tot € 6,55 per maaltijd. De maaltijden worden gratis aan de deur bezorgd door een vaste servicechauffeur.

Geniet van diverse keukens
Met dit aantrekkelijke geprijsde assortiment kunt u lekker en gevarieerd blijven eten en genieten van diverse keukens. Van Hollandse gerechten tot internationale specialiteiten. Wat dacht u van gehaktballen in uienjus met rode kool en aardappelpuree óf gaat u voor de macaronischotel met rundergehakt? Daarnaast is er ook een ruime keuze uit vegetarische gerechten.

Heeft u trek gekregen? Bekijk hier het assortiment en bestel de maaltijden van uw voorkeur. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan naar 0800 023 2975 en zij helpen u graag verder. Vergeet niet te vermelden dat u via Allemaal Aafje komt.

De beste ingrediënten
De maaltijden van apetito zijn bereid met alleen de beste ingrediënten. De maaltijden worden na de bereiding ingevroren. Hierdoor gaan de voedingstoffen niet verloren en blijven de smaak en kwaliteit optimaal. Dit is de meest natuurlijke manier van converseren, waardoor er geen toevoegingen nodig zijn.

Bron: apetito 

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.