menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Apetito: genieten tegen de beste prijs

Apetito: genieten tegen de beste prijs

Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten stellen we u daarom graag voor aan het aantrekkelijke geprijsde assortiment van apetito. De diëtisten van apetito hebben een assortiment samengesteld wat bestaat uit 14 lekkere en verantwoorde maaltijden. Met uw 10% ledenkorting betaalt u nu slechts € 5,60 tot € 6,55 per maaltijd. De maaltijden worden gratis aan de deur bezorgd door een vaste servicechauffeur.

Geniet van diverse keukens
Met dit aantrekkelijke geprijsde assortiment kunt u lekker en gevarieerd blijven eten en genieten van diverse keukens. Van Hollandse gerechten tot internationale specialiteiten. Wat dacht u van gehaktballen in uienjus met rode kool en aardappelpuree óf gaat u voor de macaronischotel met rundergehakt? Daarnaast is er ook een ruime keuze uit vegetarische gerechten.

Heeft u trek gekregen? Bekijk hier het assortiment en bestel de maaltijden van uw voorkeur. Komt u er niet helemaal uit? Bel dan naar 0800 023 2975 en zij helpen u graag verder. Vergeet niet te vermelden dat u via Allemaal Aafje komt.

De beste ingrediënten
De maaltijden van apetito zijn bereid met alleen de beste ingrediënten. De maaltijden worden na de bereiding ingevroren. Hierdoor gaan de voedingstoffen niet verloren en blijven de smaak en kwaliteit optimaal. Dit is de meest natuurlijke manier van converseren, waardoor er geen toevoegingen nodig zijn.

Bron: apetito 

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen. 
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen.
Elke maand organiseren Welzijn Albrandswaard, Aafje Thuiszorg en Argos Thuiszorg een gratis gezondheidsspreekuur. Kom naar de Boekenstal in Poortugaal of het Boerderijtje in Rhoon voor persoonlijk advies over welzijn en gezondheid.
We beleven een spectaculaire zomer vol spannende wedstrijden, juichende menigtes en onvergetelijke momenten. Maar voor een bijzondere groep supporters - de senioren onder u - betekent dit evenement vaak nog veel meer dan alleen voetbal. Voor u is het EK een kans om oude herinneringen op te halen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een gevoel van gemeenschap te ervaren.