menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Het gemak van de dierenarts aan huis

Het gemak van de dierenarts aan huis

Terwijl het buiten koud is kan de weg naar de dierenarts soms een uitdaging zijn. Waarom zou u door het koude winterse weer sjokken naar een drukke dierenartsenpraktijk als u de expertise rechtstreeks aan uw deur kunt ontvangen? Vanaf 1 februari kunt u een afspraak maken met Caroline de Lange – Palmbergen. Zij stelt zich graag aan u voor.

Wie is De Thuisdierendokter?

Caroline is getrouwd, moeder van 2 geweldige kinderen en heeft thuis een hele lieve straatkat genaamd Tommy en een klein aquarium met wat vissen en vuurgarnalen. Ze woont met veel plezier in Rotterdam – Ommoord waar ze dagelijks geniet van de prachtige natuur die naast de deur ligt. Caroline weet net als u dat er momenteel een groot tekort aan dierenartsen is, waardoor er bijna geen klinieken meer zijn die hun diensten bij mensen aan huis aanbieden. Hierdoor is er een schrikbarend aantal dieren die helaas niet de nodige zorg en aandacht kan krijgen die zij verdienen. De Thuisdierendokter helpt u hier heel graag mee, want elk huisdier verdient liefde, tijd, aandacht en medische zorg. Caroline is opgegroeid met heel veel verschillende diersoorten en weet hoe belangrijk uw huisdier voor u is. Daarom wordt uw huisdier met de grootste zorg en rust behandeld.

Als dierenarts aan huis kan ik mensen en dieren helpen die het mogelijk lastig vinden om naar een dierenartspraktijk te komen, of die het gewoonweg fijner vinden om in hun eigen vertrouwde omgeving op een rustige manier medische zorg voor hun huisdier te krijgen. In 2014 ben ik afgestudeerd als Gezelschapsdierenarts, ook wel bekend als kleine huisdieren dierenarts. Na mijn afstuderen heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende dierenklinieken en dierenziekenhuizen. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om gehoord te worden als huisdierbaasje, dat iemand de tijd neemt om met u mee te denken, uw dier op een kalme manier te onderzoeken en u te begeleiden in eventuele zorg die nodig gaat zijn.”

Beschikbaarheid

De Thuisdierendokter is elke vrijdagochtend tussen 9:00u en 13:00u beschikbaar voor afspraken aan huis. U kunt een afspraak inplannen voor o.a. een consult als uw huisdier ziek is, voor preventieve zorg zoals vaccinaties en gezondheidschecks, maar ook voor een waardig en respectvol afscheid wanneer uw huisdier ingeslapen moet worden.

Aangezien de Thuisdierendokter niet de mogelijkheden heeft voor bloedonderzoek, röntgenfotos’en/of echo’s, kan er in uitzonderlijke gevallen bij voorbaat geadviseerd worden om toch direct naar een dierenkliniek te gaan. Telefonisch kunnen wij altijd overleggen wat in uw situatie de beste aanpak is en kan zij met u meedenken over de mogelijkheden.

Waar is het en hoe te boeken?

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te boeken met de Thuisdierendokter;
– Neem contact op via de website: www.thuisdierendokter.com;
– Plan rechtstreeks een afspraak in via deze link: Plan uw afspraak in;
– Stuur een e-mail naar: informatie@thuisdierendokter.com;
– Bel, SMS of Whatsapp met 06 2071 2117.

Wat kost het?

De kosten van de dierenarts zijn opgebouwd uit voorrijkosten (standaardtarief van 20,- euro binnen het werkgebied) en de kosten voor de specifieke afspraak. Een vaccinatie voor uw hond of kat kost bijvoorbeeld 60,- euro, wat een totaal bedrag geeft van 80,- euro (indien u binnen het werkgebied
woont). Indien uw huisdier meerdere vaccinaties nodig heeft, wordt er een korting van 35,- euro per extra vaccinatie gerekend. Is uw huisdier ziek, dan is een consult nodig. De prijs van een consult is 50,- euro, wat een totaalbedrag van 70,- euro voor een consult geeft (indien u binnen het werkgebied woont). Indien er medicatie noodzakelijk is om uw huisdier beter te maken, dan komen er aanvullende medicatie/behandelingskosten bij die op dat moment met u besproken worden.

Wat is uw Allemaal Aafje ledenvoordeel?

Speciaal voor Allemaal Aafje leden biedt de Thuisdierendokter € 5,- korting per afspraak aan (incl. BTW). De korting geldt voor elk type afspraak en is onbeperkt te gebruiken. De korting is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.