menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Online Thuis

Online Thuis

Met Online Thuis ontmoet u ouderen, kunt u deelnemen aan groepsactiviteiten en nieuwe talenten ontwikkelen. En dat gewoon thuis, via een kastje dat is gekoppeld aan uw televisie. U zit dus gewoon comfortabel thuis op uw eigen bank! Behalve tijdens een bewegingsactiviteit natuurlijk. Dan moet u van de bank komen.

Onder begeleiding van een groepscoach verruimt u online samen met anderen uw wereld. U leert nieuwe mensen uit de buurt kennen en samen ondersteunt u allerlei leuke activiteiten. Het nieuws wordt besproken, informeren hoe het met iedereen gaat, bewegen op muziek en er worden tips gedeeld over activiteiten in uw wijk. Er worden regelmatig quizzen en spelletjes georganiseerd voor de lol, maar ook om het geheugen te trainen. Heeft u gezondheidsvragen of wilt u weten welke (digitale) voorzieningen er zijn? Dan kunt u terecht bij het maandelijkse Online Gezondheidsuur.

Deze video legt in twee minuten uit waar Online Thuis voor staat.

Aanmelden
In mei 2023 gaan in totaal acht nieuwe ontmoetingsclubs aan de slag met Online Thuis. Elk groepje bestaat uit ongeveer acht deelnemers die bij voorkeur in dezelfde buurt wonen. De proef loopt van mei tot en met oktober 2023.

Het project is gericht op zelfstandig wonende ouderen (70+) die geen zorg nodig hebben – hooguit wat ondersteuning.

Meld u gratis en vrijblijvend aan voor Online Thuis via onlinethuis@aafje.nl of neemt contact op met de klantenservice van Aafje via 088 8 233 233. U hoeft geen klant van Aafje te zijn.

Bron: Online Thuis

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen. 
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen.
Elke maand organiseren Welzijn Albrandswaard, Aafje Thuiszorg en Argos Thuiszorg een gratis gezondheidsspreekuur. Kom naar de Boekenstal in Poortugaal of het Boerderijtje in Rhoon voor persoonlijk advies over welzijn en gezondheid.
We beleven een spectaculaire zomer vol spannende wedstrijden, juichende menigtes en onvergetelijke momenten. Maar voor een bijzondere groep supporters - de senioren onder u - betekent dit evenement vaak nog veel meer dan alleen voetbal. Voor u is het EK een kans om oude herinneringen op te halen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een gevoel van gemeenschap te ervaren.