menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Online Thuis

Online Thuis

Met Online Thuis ontmoet u ouderen, kunt u deelnemen aan groepsactiviteiten en nieuwe talenten ontwikkelen. En dat gewoon thuis, via een kastje dat is gekoppeld aan uw televisie. U zit dus gewoon comfortabel thuis op uw eigen bank! Behalve tijdens een bewegingsactiviteit natuurlijk. Dan moet u van de bank komen.

Onder begeleiding van een groepscoach verruimt u online samen met anderen uw wereld. U leert nieuwe mensen uit de buurt kennen en samen ondersteunt u allerlei leuke activiteiten. Het nieuws wordt besproken, informeren hoe het met iedereen gaat, bewegen op muziek en er worden tips gedeeld over activiteiten in uw wijk. Er worden regelmatig quizzen en spelletjes georganiseerd voor de lol, maar ook om het geheugen te trainen. Heeft u gezondheidsvragen of wilt u weten welke (digitale) voorzieningen er zijn? Dan kunt u terecht bij het maandelijkse Online Gezondheidsuur.

Deze video legt in twee minuten uit waar Online Thuis voor staat.

Aanmelden
In mei 2023 gaan in totaal acht nieuwe ontmoetingsclubs aan de slag met Online Thuis. Elk groepje bestaat uit ongeveer acht deelnemers die bij voorkeur in dezelfde buurt wonen. De proef loopt van mei tot en met oktober 2023.

Het project is gericht op zelfstandig wonende ouderen (70+) die geen zorg nodig hebben – hooguit wat ondersteuning.

Meld u gratis en vrijblijvend aan voor Online Thuis via onlinethuis@aafje.nl of neemt contact op met de klantenservice van Aafje via 088 8 233 233. U hoeft geen klant van Aafje te zijn.

Bron: Online Thuis

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.