menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Ons dagtochten programma voor 2024 staat online!

Ons dagtochten programma voor 2024 staat online!

Wilt u nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan leuke activiteiten? Ontdek ons aanbod en wat voor leuks er allemaal te beleven valt met Allemaal Aafje! Kom naar ons toe of ga mee met ons mee. Iedereen is welkom en voor onze leden is er altijd 10% korting op onze gezellige dagtochten!

Nieuw in 2024
Ontdek onze nieuwste activiteit in ons aanbod: een fietstocht met Allemaal Aafje op uw eigen elektrische fiets, samen met anderen! Ervaar plezier tijdens de elektrische fietstocht, omringd door gezelschap en sluit af met een heerlijke lunch. Verken schilderachtige routes, geniet van de vrijheid van uw eigen elektrische fiets en ervaar de perfecte balans tussen activiteit en ontspanning. Of u nu een fervent fietser bent of op zoek bent naar een ontspannen uitje, deze belevenis biedt voor elk wat wils. Fiets, lach en geniet samen!

Wat kunt u verder verwachten?

Onze dagtochten zijn tot in de puntjes geregeld; het enige wat u hoeft te doen is genieten! De opstapplaatsen bevinden zich in de regio waar Aafje actief is. Woont u zelfstandig maar heeft u meer begeleiding nodig, of bent u rolstoelgebonden? Dan zijn onze rolstoelvriendelijke dagtochten perfect voor u. Wij halen u thuis op en brengen u veilig weer terug. Heeft u zin in een dagje uit naar het strand, Keukenhof, de markt of een mooie stad? Klik snel hier en bekijk ons volledige programma!

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen. 
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen.
Elke maand organiseren Welzijn Albrandswaard, Aafje Thuiszorg en Argos Thuiszorg een gratis gezondheidsspreekuur. Kom naar de Boekenstal in Poortugaal of het Boerderijtje in Rhoon voor persoonlijk advies over welzijn en gezondheid.
We beleven een spectaculaire zomer vol spannende wedstrijden, juichende menigtes en onvergetelijke momenten. Maar voor een bijzondere groep supporters - de senioren onder u - betekent dit evenement vaak nog veel meer dan alleen voetbal. Voor u is het EK een kans om oude herinneringen op te halen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een gevoel van gemeenschap te ervaren.