menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Ons dagtochten programma voor 2024 staat online!

Ons dagtochten programma voor 2024 staat online!

Wilt u nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan leuke activiteiten? Ontdek ons aanbod en wat voor leuks er allemaal te beleven valt met Allemaal Aafje! Kom naar ons toe of ga mee met ons mee. Iedereen is welkom en voor onze leden is er altijd 10% korting op onze gezellige dagtochten!

Nieuw in 2024
Ontdek onze nieuwste activiteit in ons aanbod: een fietstocht met Allemaal Aafje op uw eigen elektrische fiets, samen met anderen! Ervaar plezier tijdens de elektrische fietstocht, omringd door gezelschap en sluit af met een heerlijke lunch. Verken schilderachtige routes, geniet van de vrijheid van uw eigen elektrische fiets en ervaar de perfecte balans tussen activiteit en ontspanning. Of u nu een fervent fietser bent of op zoek bent naar een ontspannen uitje, deze belevenis biedt voor elk wat wils. Fiets, lach en geniet samen!

Wat kunt u verder verwachten?

Onze dagtochten zijn tot in de puntjes geregeld; het enige wat u hoeft te doen is genieten! De opstapplaatsen bevinden zich in de regio waar Aafje actief is. Woont u zelfstandig maar heeft u meer begeleiding nodig, of bent u rolstoelgebonden? Dan zijn onze rolstoelvriendelijke dagtochten perfect voor u. Wij halen u thuis op en brengen u veilig weer terug. Heeft u zin in een dagje uit naar het strand, Keukenhof, de markt of een mooie stad? Klik snel hier en bekijk ons volledige programma!

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.