menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Rotterdampas: nieuwe tarieven

Rotterdampas: nieuwe tarieven

Met een Rotterdampas kunt u gratis of met korting superveel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Van zwemmen tot uiteten en naar het theater. Het maakt niet uit waar u woont, iedereen kan een Rotterdampas bestellen. Het standaard tarief is € 65,-, maar de pas is ook te bestellen tegen andere tarieven. Kijk snel in dit overzicht of u in aanmerking komt voor een Rotterdampas tegen een ander tarief. 

Hoe werkt het?

Het is erg simpel! U kunt een pas bestellen via rotterdampas.nl of langsgaan bij een van de verkooppunten. Op rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas app vindt u alle uitjes en bijbehorende informatie. Kies een uitje bij een van de Rotterdampas partners, kijk even of u nog moet reserveren, laat uw pas bij de partner zien en geniet van een leuke dag. Dankzij de Rotterdampas app heeft u uw pas ook altijd digitaal bij u.

U kunt op ieder moment een pas aanschaffen. Het pasjaar 2023 loop tot en met 29 februari 2024. U kunt met uw Rotterdampas gratis of met korting terecht bij Diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark en de Rotterdamse bioscopen, zwembaden en musea. Naast deze klassiekers zijn er ook flink wat nieuwe uitjes toegevoegd aan het lijstje. En ook Aafje gaat op pad met Rotterdampassers!

Zoals eerder aangegeven kan iedereen een Rotterdampas aanschaffen voor € 65,-. Er zijn echter ook andere tarieven. Hier vindt u alle tarieven en voorwaarden.

Bron: Rotterdampas

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.