menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Rotterdampas: nieuwe tarieven

Rotterdampas: nieuwe tarieven

Met een Rotterdampas kunt u gratis of met korting superveel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Van zwemmen tot uiteten en naar het theater. Het maakt niet uit waar u woont, iedereen kan een Rotterdampas bestellen. Het standaard tarief is € 65,-, maar de pas is ook te bestellen tegen andere tarieven. Kijk snel in dit overzicht of u in aanmerking komt voor een Rotterdampas tegen een ander tarief. 

Hoe werkt het?

Het is erg simpel! U kunt een pas bestellen via rotterdampas.nl of langsgaan bij een van de verkooppunten. Op rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas app vindt u alle uitjes en bijbehorende informatie. Kies een uitje bij een van de Rotterdampas partners, kijk even of u nog moet reserveren, laat uw pas bij de partner zien en geniet van een leuke dag. Dankzij de Rotterdampas app heeft u uw pas ook altijd digitaal bij u.

U kunt op ieder moment een pas aanschaffen. Het pasjaar 2023 loop tot en met 29 februari 2024. U kunt met uw Rotterdampas gratis of met korting terecht bij Diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark en de Rotterdamse bioscopen, zwembaden en musea. Naast deze klassiekers zijn er ook flink wat nieuwe uitjes toegevoegd aan het lijstje. En ook Aafje gaat op pad met Rotterdampassers!

Zoals eerder aangegeven kan iedereen een Rotterdampas aanschaffen voor € 65,-. Er zijn echter ook andere tarieven. Hier vindt u alle tarieven en voorwaarden.

Bron: Rotterdampas

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen. 
De SlimmerThuisBox helpt u, als thuiswonende oudere, om zelf de regie te houden over uw toekomst. Wanneer u de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt u een mooie informatiebox. Deze box zit boordevol informatie over hoe u lekker lang thuis kunt blijven wonen.
Elke maand organiseren Welzijn Albrandswaard, Aafje Thuiszorg en Argos Thuiszorg een gratis gezondheidsspreekuur. Kom naar de Boekenstal in Poortugaal of het Boerderijtje in Rhoon voor persoonlijk advies over welzijn en gezondheid.
We beleven een spectaculaire zomer vol spannende wedstrijden, juichende menigtes en onvergetelijke momenten. Maar voor een bijzondere groep supporters - de senioren onder u - betekent dit evenement vaak nog veel meer dan alleen voetbal. Voor u is het EK een kans om oude herinneringen op te halen, nieuwe vriendschappen te sluiten en een gevoel van gemeenschap te ervaren.