menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Uwassistent is Hups geworden!

Uwassistent is Hups geworden!

Ruim een jaar geleden is UWassistent samengegaan met Mantelaar en Hlprs en gaan verder als Hups. Dankzij deze samenwerking kunnen ze mensen in alle fases van het leven de juiste ondersteuning thuis bieden. Van huishoudelijk hulp eens in de twee weken tot intensieve zorg tijdens de palliatieve fase. Hups is hiermee de grootste aanbieder van ondersteuning aan huis geworden! 

Hups staat voor alles wat ze zijn én willen zijn in de toekomst. Hups betekent: aardig, opgewekt, blijmoedig, beleefd, flink, frivool, vrolijk. En dat is precies hoe ze hun dienstverlening zien! Hups werkt met u mee. Wat betekent dat? Het ruime aanbod aan diensten biedt Hups de mogelijkheid met u mee te veranderen wanneer uw situatie daarom vraagt. Werkt met u mee heeft ook betrekking op de dienstverleners, zij kunnen dezelfde (door)ontwikkeling meemaken. 

Bij Hups vindt u alle soorten hulp aan huis onder één dak. Of u nu hulp nodig hebt bij huishoudelijke taken, klusjes in huis, tuinonderhoud of (mantel) zorg en begeleiding, vraag en aanbod komt op één centrale plek samen. Met slechts een paar klikken vindt u de juiste hulp bij u in de buurt.

Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan! Hups heeft 34 vestigingen verspreid door heel Nederland en bieden persoonlijke service en advies op maat. De specialisten in zorghulp zijn er om de unieke behoeften van iedere situatie te begrijpen en de zorg te vinden die bij u past. Ook wordt er advies gegeven over de eventuele vergoedingsmogelijkheden.

Hups screent de dienstverleners voordat ze aan de slag gaan. Ze hebben vaak een achtergrond in de zorg en ontwikkelen zich via de Hups Academy. Ze volgen trainingen over huishoudelijke hulp, dementiezorg, palliatieve zorg en nog veel meer. Bovendien zijn zowel onze dienstverleners als uzelf verzekerd tegen ongevallen en ziekte.

Hups is uw partner voor gemak en ondersteuning aan huis. Ze helpen u graag bij het eenvoudig vinden van de juiste hulp zodat u meer tijd overhoudt voor de dingen die u belangrijk vindt. 

Als u al ondersteuning ontvangt van UWassistent, hoeft u zich geen zorgen te maken. De dienstverlening en tarieven blijven hetzelfde.  Ze stellen u per e-mail op de hoogte met al het nieuws rondom de naamswijziging. 

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.