Vegro: Slaap Lekker Weken

Deel dit bericht:

Wie goed slaapt, wordt uitgerust wakker. U voelt zich fitter en energieker om aan een nieuwe dag te beginnen. Slapen op een goed matras is dan ook goud waard.

Tot en met 7 mei 2023 krijgt u bij Vegro exclusieve korting op slaapproducten van Deron. Voor de Sublime matras betaalt u slechts € 449,- in plaats van € 898,-! Dat betekent dat u maar liefst 50% korting krijgt.

Deron levert al jaren slaapcomfort van Zwitserse topkwaliteit en de matrassen worden aanbevolen door zorgprofessionals. Het matras biedt extra stabiliteit en ondersteuning door een unieke combinatie van HRC koudschuim en SensiDence traagschuim. Verder verlaagt het de druk op spieren en gewrichten. Het matras bestaat uit een ademende en wasbare Tencel-hoes en het is extra luchtig door de open-celstructuur.

Ook geldt er een korting van 20% op de matrassen Papillon Deluxe en Soof®.

Krijg gratis slaapadvies in de Vegro zorgwinkels of gewoon bij u thuis
Bent u toe aan een nieuw matras? Maak dan een afspraak voor een gratis slaapadvies bij u thuis. Een expert van Deron komt langs om advies op maat te geven.

Voor proefliggen en direct slaapadvies kunt u een bezoek brengen aan een van de Vegro zorgwinkels. De medewerkers van Vegro staan voor u klaar voor een uitgebreid advies op maat. Via vegro.nl/slapen vindt u meer informatie over de locaties, data en het aanmelden. U kunt ook persoonlijk contact opnemen via 0900 2887 766.

Bron: Vegro