menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Vegro: voordelig vooruit

Vegro: voordelig vooruit

De temperatuur stijgt, de zon gaat vaker schijnen en de zomerkriebels verspreiden zich door het land. Groene vingers, frisse neuzen en energie voor tien. Tijd om eropuit te gaan!

Vrijheid om te gaan en staan waar u wilt is voor iedereen ontzettend belangrijk. Vegro vindt het belangrijk dat iedereen eropuit moet kunnen. Voor een kop koffie in de buurt, naar de voetbalwedstrijd van uw (klein)kind of een dagje naar het museum.

U ontvangt tot en met 1 juli 2023 maar liefst 15% korting tijdens de Vegro voordelig vooruit weken op alles wat rolt! Dat geldt voor alle scootmobielen, rollators, rolstoelen en fietsen. Profiteer ook van de speciale buitenkansjes en bespaar tot zelfs 25% op scootmobielen en rollators. U hebt al een rollator vanaf € 129,- of een scootmobiel vanaf € 999,-. Dat noemen wij: voordelig vooruit!

Via vegro.nl/voordeligvooruit vindt u meer informatie over deze actie of breng een bezoek aan een van de zorgwinkels.

Bron: Vegro

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
In dit interview spreken we met Lindell Chetwyn, algemeen directeur van Rijbewijskeuringdirect, een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in medisch specialistische keuringen voor mensen met specifieke gezondheidsklachten. In dit gesprek gaan we dieper in op haar rol, de uitdagingen binnen de organisatie, en het belang van deze keuringen voor de verkeersveiligheid.
Allemaal Aafje is een samenwerking gestart met 'Brillen bij u thuis', een service die professionele oogzorg bij u aan huis biedt. Als lid van Allemaal Aafje profiteert u nu van een speciaal voordeel: bij de aanschaf van een bril ontvangt u een gratis zonnebril. Deze service maakt het mogelijk om uw oogzorg thuis te regelen, zonder dat u naar een optiekwinkel hoeft te gaan.
Voor veel mensen is het echter nog lastig om alle digitale mogelijkheden te begrijpen en gebruiken. Heeft u vragen over digitale zaken? Dan is de Digihulplijn er om u te helpen! Dit is een hulplijn die speciaal is opgezet om al uw vragen over digitale onderwerpen te beantwoorden.