menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Vergelijk en beslis: zorgverzekering voor uw behoeften

Vergelijk en beslis: zorgverzekering voor uw behoeften

Alpina helpt u graag! Vergelijk en beslis collectieve zorgverzekeringen voor uw behoeften. U staat voor de uitdaging om te bedenken welke zorg u het komende jaar mogelijk nodig heeft. Daarnaast is het erg belangrijk om te achterhalen welke zorg door de basisverzekering gedekt wordt en of u nog een aanvullende verzekering moet afsluiten.

Alpina biedt u een helpende hand
Wij begrijpen deze uitdaging en daarom hebben wij in samenwerking met onze partner Alpina een collectieve zorgverzekering samengesteld. De collectieve zorgverzekering biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook doorlopende hulp bij het indienen van declaraties en facturen, wachtlijstbemiddeling of zelfs vragen over zorg in het algemeen.

Niet alleen u, maar ook uw partner en thuiswonende kinderen kunnen deelnemen aan dit collectieve aanbod.

Voor welke zorgverzekering geldt dit aanbod?
Allemaal Aafje werkt samen met zorgverzekeraars CZ, Salland Zorgverzekeringen, VGZ en Zilveren Kruis. Dit stelt ons in staat om u een breed aanbod te bieden, zodat u een zorgverzekering kunt kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften. Hieronder een aantal voordelen per zorgverzekering.

CZ

 • 10% korting op aanvullende verzekering ’50+’
 • Vergoeding van uw Allemaal Aafje lidmaatschap tot € 25,- per jaar (alleen in aanvullende verzekering ’50+’
 • Tot wel vijf ongebruikte fysiobehandelingen meenemen naar volgend jaar
 • SkinVision app: ontdek binnen 30 seconden of een plekje op uw huid verdacht is.

Salland

 • 7% korting op de aanvullende verzekeringen
 • Persoonlijke zorggids Bianca helpt u graag met het vinden van passende zorg, een huisarts en bij wachtlijstbemiddeling

VGZ

 • 10% korting op aanvullende verzekeringen in de ‘zorgt’ lijn: ‘Zorgt Instap’, ‘Zorgt Goed’ en ‘Zorgt Best’
 • Vergoeding van uw Allemaal Aafje lidmaatschap tot € 25,- per jaar in aanvullende verzekeringen ‘Zorgt Goed’, ‘Zorgt Beter’ en ‘Zorgt Best’
 • Extra vergoeding voor fysiotherapie in aanvullende verzekeringen ‘Zorgt Goed’, ‘Zorgt Beter’ en ‘Zorgt Best’
 • Extra preventiebudget voor cursussen en training waarmee u vitaal blijft.

Zilveren Kruis

 • 10% korting op alle aanvullende verzekeringen
 • Twee ongebruikte fysiobehandelingen meenemen naar volgend jaar
 • Declareer vandaag en ontvang het geld de volgende werkdag op uw rekening
 • Gratis het pakket ‘Extra Aanvullend Thuiszorg’ als u een aanvullende verzekering heeft. Het pakket bevat onder andere extra vergoeding voor ADL hulpmiddelen (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) of cursussen zoals een EHBO-cursus of om af te vallen.

Zorgverzekering vergelijken
Bent u benieuwd naar wat uw verzekeraar u (nog meer) te bieden heeft? Of wilt u een vergelijking maken met uw zorgverzekering op inhoud of prijs? Neem gerust contact op met de zorgadviseurs van Alpina via 088 1210 211 of neem een kijkje via deze link. Zij zijn ook beschikbaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze voor een nieuwe of aangepaste verzekering voor komend jaar. Het advies is volledig vrijblijvend.

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.