menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Nieuws keyboard_double_arrow_right Waarop baseert de mobiele kapster haar tarief?

Waarop baseert de mobiele kapster haar tarief?

Een mobiele- / thuiskapper is een professionele kapper die zijn diensten aanbiedt bij de klant thuis. Dit is vooral handig voor mensen die weinig tijd hebben om naar de kapsalon gaan, moeilijk ter been zijn of het onhandig vinden om met kids de salon te bezoeken.

Hoewel een thuiskapper vaak als voordeliger wordt gezien dan een traditionele kapsalon, is het belangrijk om te beseffen dat ook een thuiskapper vaste lasten heeft. Deze lasten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het betalen van verzekeringen, onderhoud en vervanging van werkmateriaal en brandstof kosten. Bovendien moeten professionele kappers zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Dit betekent dat de tarieven van een thuiskapper niet altijd heel veel lager liggen dan die van een traditionele kapsalon. Wij leggen uit waarop het tarief van de thuiskapster wordt gebaseerd.

De kosten van een thuiskapper

Het is ook goed om te beseffen dat in een kapsalon meerdere personen tegelijkertijd geholpen kunnen worden, terwijl een thuiskapper bijna altijd 1 op 1 contact heeft met de klant. Dit betekent dat de thuiskapper minder klanten per dag kan helpen dan een kapsalon en te maken heeft met reiskosten en autokosten. Dit zorgt er allemaal voor dat een thuiskapper niet altijd voordeliger is dan kapsalon. De prijs-kwaliteit verhouding is meestal wel goed te noemen omdat een professionele mobiele kapper dezelfde kwaliteit levert als in de kapsalon en alleen maar aandacht heeft voor de klant. Zo hoef je bijvoorbeeld ook niet te wachten en kun je genieten van de service in de comfortabele omgeving van je eigen huis. Bovendien kan het fijn zijn om altijd een vertrouwd gezicht te hebben die je kapsel verzorgt. In de kapsalon is dat niet altijd mogelijk.

Lage tarieven thuiskappers niet meer van deze tijd?

Het bijzondere is dat veel diensten aan huis van oudsher juist duurder zijn dan wanneer ze worden verleend in een bedrijfspand. De dienst aan huis wordt dan gezien als een luxe service aan huis. Denk aan de kok aan huis, boodschappen, zorg, sportinstructeur e.d. Maar waarom denkt men dat een thuiskapper juist voordeliger is en dat ook soms daadwerkelijk is. Dat heeft volgens Mobella te maken met het feit dat duizenden beginnende kappers die nog in de schoolbanken zaten bij de klant thuis knipten tegen extreem lage tarieven. De leerling had immers niet te maken met kosten zoals hierboven omschreven. Deze lage prijzen zijn door professionele thuiskappers wel omhoog gegaan maar soms verwacht men dus nog steeds dat een thuiskapper veel voordeliger is.

Kies voor gegarandeerde kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven

In de loop van de tijd is de thuiskapper dus geprofessionaliseerd en zien we tarieven die meer passen bij deze belangrijke en professionele dienst. Wil je aantrekkelijke tarieven en de kwaliteit van de kapsalon? Kies dan voor een Mobella kapper. De kappers van Mobella hebben hun opleiding allang achter de rug en hebben zeer ruime ervaring opgedaan in de kapsalon. Daarnaast hebben zij allemaal stuk voor stuk het keurmerk voor mobiele kappers. U krijgt dus gegarandeerde kwaliteit aan huis! Mobella kappers zijn beschikbaar in meer dan 1500 plaatsen in Nederland. Informeer of er ook een kapper beschikbaar is in uw regio.

Allemaal Aafje ledenvoordeel

Bent u lid van Allemaal Aafje? Dan ontvangt u 10% korting op uw behandeling.

Gerelateerde nieuws

Bekijk alle
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen. Laten we samen kijken naar hoe we deze zomereenzaamheid kunnen aanpakken.
Zomerdagen brengen vaak een gevoel van vrijheid van plezier met zich mee, maar voor veel ouderen kunnen ze ook een tijd van eenzaamheid en isolatie betekenen. Terwijl anderen genieten van barbecues en vakanties, kunnen sommige ouderen zich buitengesloten voelen.
Sinds de opkomst van ambulante dienstverlening hebben audiciens een nieuwe weg ingeslagen, waarbij zij hun expertise en zorg direct aan huis leveren. In deze snel veranderende wereld van zorg op maat komt de rol van de ambulante audicien steeds prominenter naar voren.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.
In onze visie streven we naar verbetering van de ouderenzorg in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Samenwerking tussen verschillende organisaties is hierbij cruciaal. Ons doel is om actuele en toekomstige uitdagingen rondom ouderenzorg aan te pakken.