menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Opticien

Opticien

Een betrouwbare opticien bij u thuis

Onze opticiens zijn professionals in oogzorg die bij u aan huis komen om oogonderzoeken uit te voeren, brillen aan te passen of contactlenzen aan te meten. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die om verschillende redenen niet in staat zijn om naar een optiekwinkel toe te gaan. Heeft u bijvoorbeeld een beperkte mobiliteit? Een opticien aan huis kan de benodigde zorg aanbieden in hun eigen omgeving. Maar ook voor het gemak komt onze opticien aan huis.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

De Nederlandse huisopticiens

Ledenvoordeel: gratis oogmeting, 10% korting, gratis overzetzonnebril
location_on Werkgebied: gehele regio phone 0900 23 000 23 mail info@huisopticiens.nl

In alle rust uw ogen laten opmeten

De Nederlandse Huisopticiens werkt door heel Nederland!
Wij komen graag bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, gewoon thuis bij u op de bank wanneer het u uitkomt. Zo kunnen wij in alle rust uw ogen goed meten. In overleg met onze medewerkers van kantoor maakt u een afspraak voor een bezoek van de opticien bij u thuis.  Onze opticiens zijn ervaren en vakkundig en zal  eerst uw oogklachten bespreken. Vervolgens gaat hij een oogdrukmeting en een oogmeting bij u doen. Zo nodig verwijst hij u door naar de huisarts of oogarts.
Wilt u aansluitend een nieuwe bril en/of glazen aanschaffen, dan heeft u keuze genoeg. De opticien heeft ongeveer 150 monturen bij zich in verschillende stijlen en prijsklassen. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe glazen in uw oude maar nog goede bril te laten plaatsen.