" /> " /> Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voordeelpas

Leden van Allemaal Aafje ontvangen een pas die geldig is voor de duur van één jaar. Na betaling van de jaarcontributie ontvangen leden jaarlijks een nieuwe ledenpas waarmee geprofiteerd kan worden van alle voordelen die Allemaal Aafje te bieden heeft. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen (m.u.v. de ongevallenverzekering). 

Kwaliteit

Allemaal Aafje is een kwaliteitspakket. Al onze diensten kopen wij in bij professionele en erkende leveranciers. De cursussen en workshops worden verzorgd door gekwalificeerde docenten.

Bijdrage

Aafje stelt jaarlijks op 1 januari de hoogte van de contributie opnieuw vast. Voor dit jaar bedraagt de contributie € 19,95 bij betaling via automatische incasso. 

Annuleringsvoorwaarden

Moet u door omstandigheden een aangevraagde dienst of deelname aan een gratis evenement of theatermiddag annuleren, dan geldt het volgende:

Als u een aanvraag voor een dienst hebt geplaatst, maar nog geen telefonisch contact hebt gehad met de leverancier van deze dienst, kunt u de dienst annuleren door te bellen met Allemaal Aafje klantenservice. Hebt u wel telefonisch contact gehad met de leverancier van de dienst, dan belt u hem of haar rechtstreeks om de dienst te annuleren

Als u zich heeft ingeschreven voor een gratis evenement of theatermiddag en u door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn, vragen wij u ons daar telefonisch via de Allemaal Aafje klantenservice van op de hoogte te stellen. Dan kunnen wij iemand anders blij maken met de vrijgekomen plaats(en).

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen in uw gegevens (adres, naam of gezinssamenstelling) kunt u doorgeven aan de pasadministratie. Dit kan telefonisch via de klantenservice, per e-mail naar klantenservice@allemaalaafje.nl of door te schrijven naar Allemaal Aafje, Postbus 8604, 3009 AP Rotterdam.

Beëindigen lidmaatschap

Na een jaar kunt u uw lidmaatschap op ieder moment stopzetten. Dit kan schriftelijk, telefonisch of via klantenservice@allemaalaafje.nl. Met een maand is uw lidmaatschap dan beëindigd. Zonder bericht wordt uw lidmaatschap verlengd totdat wij uw opzegging ontvangen. 

Niet tevreden?

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent. Laat het ons weten. Dit kan door te bellen naar de klantenservice of te mailen naar klantenservice@allemaalaafje.nl.Favorieten van Allemaal Aafje leden
binnen 24 uur gratis (zorg)advies
gratis krukken lenen

Favorieten van Allemaal Aafje leden

  • binnen 24 uur gratis (zorg)advies
  • gratis ongevallenverzekering
  • €10,- korting op diverse uitstapjes
  • gratis krukken lenen
  • tot wel €100,- korting op zorgverzekering
  • ledenacties en gratis bijeenkomsten

Profiteer van alle voordelen voor slechts €19,95 per jaar

Ik wil lid worden