menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Pedicure

Pedicure

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen

Pedicures helpen bij het schoonmaken en onderhouden van de hygiëne van uw voeten. Dit omvat het knippen en verzorgen van de teennagels, het verwijderen van dode huidcellen en eelt, en het reinigen van nagels en nagelriemen. Een goede voethygiëne is belangrijk om problemen te voorkomen. Mensen met voetproblemen, zoals likdoorns, eeltplekken, ingegroeide teennagels, of pijnlijke hielen, kunnen verlichting zoeken door een pedicurebehandeling. De pedicure kan deze problemen behandelen en de voeten comfortabeler maken.

Mensen met diabetes lopen een verhoogd risico op voetaandoeningen. Een medische pedicure kan helpen bij het regelmatig controleren en verzorgen van de voeten van diabetici, waardoor complicaties worden voorkomen.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen. Houd ook deze pagina in de gaten.

Beauty & Welness

Allemaal Aafje heeft naast onze pedicures aan huis ook samenwerkingen met verschillende scholen in Rotterdam en Dordrecht. Studenten aan het Albeda collega Rotterdam Zuid en aan het Davinci college Dordrecht laten u op een laagdrempelige manier kennis maken met beauty & welness. Houd deze pagina goed in de gaten voor een beschikbare datum.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Mobella

Ledenvoordeel: 10% korting op de behandeling.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 088 100 0100 mail afspraak@mobella.nl

Farcia medisch pedicure

Ledenvoordeel: 10% korting op de behandeling.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 06 1427 2114 mail farciaidu@hotmail.com

Giena Maat

Ledenvoordeel: € 1,50 per behandeling.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 06 8170 9819 mail lotushealthandbeauty@outlook.com

Pedicure Nicole Heere

Ledenvoordeel:
location_on Werkgebied: Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik ido Ambacht en Rotterdam Ijsselmonde phone 06 2039 1399 mail nicole_heere@hotmail.com

Natural beauty by Sam

Ledenvoordeel: € 1,50 korting op de behandeling.
location_on Werkgebied: Dordrecht, Hendrik ido Ambacht en Zwijndrecht phone 06 5799 6263 mail samantha_1989_10@hotmail.com

Mariëlle medisch pedicure

Ledenvoordeel:
location_on Werkgebied: Barendrecht, Rhoon en Poortugaal phone 06 1903 1466 mail studiomarielle@hotmail.com

Denkt graag mee

Dit is een pedicure die gastvrijheid hoog heeft staan. Denkt graag mee. Is in voor een praatje naar het gaat altijd om het resultaat. Gaat dus niet weg voordat iemand goed behandeld is. Echt een aanrader!