menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Sporten en bewegen

Sporten en bewegen

Samen werken aan een gezonde leefstijl

Sporten voor senioren biedt talrijke gezondheidsvoordelen en kan een positieve invloed hebben op zowel fysieke als mentale aspecten van het welzijn. Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de algemene gezondheid. Sporten helpt bij het handhaven van een gezond gewicht, het bevorderen van een goede bloeddruk en het versterken van botten en spieren. Daarnaast vergroot sporten de mobiliteit en flexibiliteit, waardoor senioren langer zelfstandig kunnen blijven en dagelijkse activiteiten gemakkelijker kunnen uitvoeren.

Sporten kan een sociale activiteit zijn, waardoor senioren de kans krijgen om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en zich verbonden te voelen met anderen.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Good life 4 all

Ledenvoordeel: 10% op een 10rittenkaart inclusief een voedingsplan op maat.
location_on Werkgebied: Barendrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik ido Ambacht, Ridderkerk, Zwijndrecht phone 06 4120 3970 mail info@goodlifeforall.nl

Happy Gym

Ledenvoordeel: 2 gratis lessen voor u én iemand die u graag mee zou willen nemen om mee te doen met onze leuke beweeglessen.
location_on Werkgebied: Rotterdam phone 06 2207 1717 mail info@dehappyfitchallenge.nl

OOPOEH

Stichting OOPOEH helpt senioren aan meer beweging en gezelligheid door hen te koppelen aan een lieve oppashond in de buurt.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 0800 8011 mail info@oopoeh.nl

Audiofysio

Ledenvoordeel: 20% korting met code ‘AllemaalAafje’
location_on Werkgebied: vanuit huis mail info@audiofysio.nl

Fietsles in Rotterdam

Ledenvoordeel: Gratis cursus
location_on Werkgebied: Rotterdam phone 010 808 0880 mail fietsen@sportbedrijfrotterdam.nl

De eerste stap naar een goed en prettig leven

Beweging, voeding en leefstijl. Dé 3 pijlers die, mits ze in balans zijn, zorgen voor een goed en prettig leven. Good Life For All helpt je bij het in balans brengen van deze pijlers door middel van een prettige, persoonlijke en op maat gemaakte aanpak.