menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Tapijt- en meubelreiniging

Meubelreiniging

Uw meubels en tapijt professioneel laten reinigen

Het is aanbevolen om meubels en tapijten minstens eenmaal per jaar professioneel te laten reinigen. Meubels en tapijten kunnen na verloop van tijd vuil, stof, allergenen, bacteriën en zelfs schimmels verzamelen. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, vooral bij mensen met allergieën, astma of andere ademhalingsproblemen. Regelmatige reiniging helpt om een gezondere binnenomgeving te behouden. Daarnaast  is het uiteraard ook fijn om weer frisse meubels en een tapijt te hebben. 

Allemaal Aafje heeft samenwerkingen met betrouwbare partners.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

ChemDry

Ledenvoordeel: korting op een vrijblijvende offerte.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 078 635 1600 mail info@chemdry.nl

De Meubelreiniger

Ledenvoordeel: 10% korting op een vrijblijvende offerte.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 0172 496 187 mail info@demeubelreiniger.nl

Duurzame reinigingsmethode

Kiest u voor ChemDry dan kiest u voor een duurzame reinigingsmethode. De ChemDry specialist reinigt uw vloer en meubilair uitsluitend met veilige middelen. ChemDry gebruikt geen zeep, poeders of schadelijke chemicaliën. We behalen een verbluffend resultaat met onze producten. De ingrediënten die in onze producten zitten, zijn samengesteld van natuurlijke componenten.