menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Verhuizen

Verhuizen

Hulp bij uw verhuizing van A tot Z

Het verhuizen naar een nieuwe woning kan een uitdagende en emotionele ervaring zijn. Onze verhuisbedrijven helpen u bij het bepalen welke spullen u mee wilt nemen en welke u eventueel weg kunt doen, kan schenken of verkopen. Zij helpen u met inpakken van spullen die niet dagelijks nodig zijn en werken dan naar de essentiële items toe. Zij labelen dozen duidelijk met de inhoud en de kamer waarin ze moeten worden geplaatst.

Daarnaast kunnen zij u ondersteunen met het overdragen van uw medische dossiers naar uw nieuwe zorgverleners. Tevens kunt u een verhuisbedrijf inschakelen voor het bijwerken van verzekeringen (zoals ziektekostenverzekering) en juridische zaken (zoals volmachten) en geldig zijn in de nieuwe locatie.

Een verhuizing vergt zorgvuldige planning en aandacht. Allemaal Aafje heeft samenwerkingen met diverse verhuisbedrijven die u graag helpen.

In contact komen met een dienstverlener?

U kunt zelf, wanneer het u uitkomt, contact opnemen met een dienstverlener naar keuze. In het informatieveld vindt u het telefoonnummer en/of e-mailadres. Vergeet uw Allemaal Aafje lidmaatschapsnummer niet bij de hand te houden. Als lid profiteert u van diverse exclusieve voordelen.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Ontzorgd Verhuizen

Ledenvoordeel: korting op een vrijblijvende offerte.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 085 041 0101 mail info@ontzorgdverhuizen.nl

Geregeld Verhuizen

Ledenvoordeel: korting op een vrijblijvende offerte.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 06 5262 9212 mail info@geregeldverhuizen.nl

Asscheman De Verhuizers

Ledenvoordeel: Korting op een vrijblijvende offerte.
location_on Werkgebied: gehele regio phone 0182 618 708 mail info@deverhuizers.nl

Wij verhuizen mensen, niet alleen spullen

Wij maken uw seniorenverhuizing zo makkelijk mogelijk. Niet alleen omdat wij echt alles voor u kunnen doen, vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Wij verhuizen mensen.

“Na twintig jaar in de verhuisbranche merkte ik dat oudere klanten steeds vaker vroegen om aanvullende diensten bij hun verhuizing. Diensten die verder gingen dan alleen het verhuizen van de spullen. Die hebben we ontwikkeld en vertaald naar een unieke, persoonlijke aanpak. Bij ons draait het juist om de mensen die verhuizen. Omdat wij vinden dat zij een zorgeloze verhuizing verdienen.”

-Marc van der Veen, oprichter van Ontzorgd Verhuizen