menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Zelfstandig en veilig thuis

Zelfstandig en veilig thuis

Langer zelfstandig thuiswonen?

Zorg voor een gevoel van zelfvertrouwen

Woont u te ver van uw (oudere) familie om vaak langs te komen, maar wilt u toch verbonden blijven? Allemaal Aafje heeft de oplossing. Onze digitale zorgoplossingen helpen u om contact te houden met uw familie en herinneren hen en uzelf bijvoorbeeld aan medicatie. Dit kan bijvoorbeeld met de YOURmeds. Een slim en handig hulpmiddel speciaal ontworpen om nooit meer een dosis te missen. Dit geeft zowel u als uw familie rust en zelfvertrouwen.

Voorkom eenzaamheid bij uzelf en uw naasten

Gaat u of uw (oudere) familie weinig naar buiten en maakt u zich zorgen over welzijn? Blijf verbonden met Allemaal Aafje! Onze digitale zorgoplossingen helpen zowel u als ouderen langer zelfstandig thuis te wonen, de gezondheid te monitoren en contact op te nemen met mantelzorgers of familie. Ga bijvoorbeeld in gesprek met onze digitale welzijnscoaches. De coaches hebben vaste afspraken met u. Dat betekent dat u in de regel steeds dezelfde coach spreekt en op deze manier wordt er een band opgebouwd.

Ontmoetingspleinen van Aafje: Dé de plek voor verbinding

Ontmoetingspleinen van Aafje bieden een gezellige en laagdrempelige plek in de wijk waar u nieuwe mensen kunt ontmoeten en kunt deelnemen aan diverse activiteiten. Deze pleinen zijn speciaal ontworpen om buurtbewoners op een ongedwongen manier samen te brengen. Of u nu houdt van creatieve of sportieve activiteiten, informatieve bijeenkomsten wilt bijwonen of gewoon wilt genieten van een smakelijke maaltijd en een kopje koffie, er is voor ieder wat wils. Vrijwilligers zijn altijd welkom om mee te helpen en voor vragen op het gebied van zorg en welzijn kunt u ook terecht bij de ontmoetingspleinen van Aafje.

U kunt zonder afspraak binnenlopen en meedoen aan activiteiten die meestal gratis of tegen een kleine vergoeding zijn. Wilt u weten wat er binnenkort bij u in de buurt te doen is? Bezoek dan gerust een ontmoetingsplein of neem contact op met de locatie. Bezoek de website van Aafje voor meer informatie.

Blijf altijd verbonden met uw naasten

Wilt u vaker op pad, maar bent u bang dat er iets gebeurt of heeft u niemand die mee kan? Allemaal Aafje staat voor u klaar. Veel ouderen en hun familieleden maken zich zorgen wanneer zij iets willen ondernemen. Zij zijn bang om te vallen, voelen zich onveilig of hebben moeite met afspraken regelen. Bij Allemaal Aafje kunt u eenvoudig digitale hulp voor thuis aanvragen. Zo staat u altijd in verbinding met de belangrijkste personen in uw leven en monitort u uw eigen gezondheid. U kunt bijvoorbeeld een maandabonnement nemen op het Vivago Care-horloge. Dit horloge meet en monitort belangrijke gezondheids- en welzijnskwesties.

Allemaal Aafje ledenvoordeel

Allemaal Aafje app

Met Nettie Health kunt u uw eigen gezondheid monitoren. U kunt hierin thuismeetapparatuur als weegschalen, bloedrukmeters en andere toepassingen koppelen, zodat meetwaardes automatisch in de app komen. Daarnaast kunt u verschillende gezondheidsvragenlijsten doorlopen, zoals een algehele gezondheidscheck en een lichamelijk functioneren check. Met een betaald account worden uw meetwaarden beoordeeld door welzijnscoaches en verpleegkundige, waarmee u ook beeldcontact kan hebben. De app downloadt u hier.

Ledenvoordeel: Iedereen kan de app downloaden en gratis gebruiken, maar als lid van Allemaal Aafje profiteert u van gratis monitoring ter waarde van € 14,95 per maand.

Webshop

Via onze partner Nettieshop kunt u een maandabonnement nemen op allerlei hulpmiddelen. Denk hierbij aan een personenalarm, een zorghorloge of een slimme medicijndoos. Deze hulpmiddelen helpen om het thuiswonen van uzelf of uw naaste veiliger en prettiger te maken.

Ledenvoordeel: Op alle maandabonnementen ontvangt u als lid van Allemaal Aafje de tweede en de derde maand gratis. Dit voordeel varieert van  € 50,- op de Memo Box mini tot € 170,- voordeel op de Dosell. Dosell herinnert de patiënt eraan wanneer het tijd is voor medicatie en waarschuwt zorgverleners, mantelzorgers en/of Familieleden indien het medicijn niet is uitgenomen.

Heeft u nog vragen over de Nettishop of Nettie Health app? Neem dan contact op via 085 047 3557 of mail naar info@nettie.nu.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Bel mij terug

Bent u benieuwd hoe u langer zelfstandig thuis kunt wonen? Of wat u daarin voor een ander kunt betekenen? Samen met onze partner Nettie staan wij klaar om u te helpen.

Als lid van Allemaal Aafje kunt u kosteloos contact opnemen met een welzijnscoach en krijgt u korting op producten en diensten van Nettie.

Klik hier en maak vandaag nog een belafspraak!