Actueel

Geplaatst op:
image description

Themabijeenkomst: nadenken over het levenseinde

KijkopWelzijn organiseert op dinsdag 13 december een bijeenkomst met als thema ‘Nadenken over het levenseinde’. Er wordt praktische, medische én emotionele informatie gedeeld om na te denken over het laatste stuk van het leven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lees verder
image description

Comfortwoning Delfshaven is geopend

De deuren van de splinternieuwe Comfortwoning zijn begin november geopend! In deze modelwoning vindt u diverse slimme producten die het mogelijk maken om langer zelfstandig én veilig thuis te kunnen blijven wonen. Zo kunt u denken aan een robotstofzuiger, nachtverlichting en meer. De producten zijn onderverdeeld in diverse categorieën: veiligheid, gemak, welzijn en e-health.

Lees verder
image description

Huis van de Wijk kan helpen bij energietoeslag

Rotterdammers met een laag inkomen kunnen een energietoeslag aanvragen. Komt u er niet helemaal uit? Huis van de Wijk kan u hierbij helpen. Welzijnsorganisatie DOCK helpt mensen met het aanvragen van de toeslag. Hiervoor hebben zij drie dingen van u nodig. Een geldig identiteitsbewijs, inloggegegevens van DigiD en een rekeningnummer waarop de toeslag gestort kan worden.

Lees verder
image description

De Grote Kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderenfonds

Tijdens de feestdagen hebben veel mensen extra behoefte aan verbinding en meer kleur in hun dagen. Het Ouderenfonds organiseert dit jaar voor de achtste keer De Grote Kerstkaartenactie. In samenwerking met PostNL en Kidsweek willen zij zoveel mogelijk mensen een warme kerstwens bezorgen. Doet u mee?

Lees verder
image description

Bewegen in de ochtend verkleint risico op hersen- en hartinfarct

Uit een studie van onderzoekers van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) blijkt dat mensen die voornamelijk in de ochtend bewegen een lager risico hebben op een hersen- en hartinfarct.

Lees verder
image description

BAR-talk: oud worden, jong blijven

De één start zijn dag altijd met een gezond ontbijt, terwijl de ander moeder natuur een handje helpt door regelmatig wat botox in die fronsrimpel te spuiten. Waarbij de één de trap pakt. gaat de ander liever met de lift omhoog. Hoe zorgt u ervoor dat u oud wordt, maar toch jong blijft.

Lees verder
Loading...