menu
close
Home keyboard_double_arrow_right Dagtochten en activiteiten

Dagtochten en activiteiten

Pluk de dag en morgen weer!

Wilt u nieuwe mensen ontmoeten, of samen op stap en deelnemen aan leuke activiteiten? Ontdek ons aanbod en wat voor leuks er allemaal te beleven valt met Allemaal Aafje! Kom naar ons toe of ga mee met ons mee. Iedereen is welkom! U kunt hier ons complete aanbod van dagtochten, evenementen theater- filmvoorstellingen en activiteiten ontdekken.

Wij zijn er voor u!

Onze dagtochten voor ouderen zijn tot in de puntjes geregeld. U hoeft alleen te genieten! De opstapplaatsen van de bussen zijn in de regio waar Aafje actief is. Woont u zelfstandig, maar heeft u meer begeleiding nodig? Of bent u rolstoelgebonden? Dan zijn onze rolstoelgankelijke dagtochten iets voor u. Wij halen u dan thuis op en brengen u weer veilig terug.

Ook willen we u kennis laten maken met activiteiten bij u in de buurt. Samen een kopje koffie drinken in de wijk of op onze ontmoetingspleinen, een workshop volgen of een nieuwe mensen leren kennen tijdens een multiculturele bijeenkomst.

Bent u toe aan ontspanning en wilt u er een paar dagen tussenuit? Dan zijn onze weekendjes weg iets voor u

Allemaal Aafje ledenvoordeel

Voor onze leden is er altijd 10% korting op onze gezellige dagtochten voor ouderen! Nog geen lid? Klik hier en profiteer direct van uw korting.

Wilt u deze pagina delen met anderen?

Pluk de dag en morgen weer!

Dit had ik nooit willen missen, bedankt voor de leuke dag dames en graag tot de volgende keer! Gaat u een keer met ons mee op stap? Klik hier en bekijk ons aanbod!